Hvězda Pobřežní hlídky Jeremy Jackson neuměl naložit se slávou ani s penězi. Z problémů se dostával roky

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Jeremy Jackson
Zdroj: Profimedia

Dnes je mu 43 let. Nejzářnější období Jeremy Jackson ale zažil jako mladík, když si zahrál v seriálu Pobřežní hlídka syna Davida Hasselhoffa. Představitel Hobieho Buchannona byl ale na slávu i peníze mladý a neuměl s nimi nakládat.

Díky své roli si získal mnoho fanoušků. Především mladé dívky po něm šílely. Byl tehdy příkladem dokonale vypadajícího mladíka s veselým úsměvem na tváři. Jenomže sláva a peníze, které mu seriál přinesl, mu velkou část života zničily.

Drogy a alkohol

Jeremy krátce po dotočení Pobřežní hlídky začal utrácet peníze za drogy. Trvalo mu dlouhé roky, než se ze závislosti dokázal dostat. Hodně mu tehdy pomohli přátelé, bez kterých by se údajně nejspíš v problémech topil dodnes.

Potom si našel vztah, ze kterého ale opět vzešly jenom komplikace. Jeho manželka ho obvinila z pokusu o vraždu a dlouhé vyšetřování propírala snad všechna zahraniční média. Žena nakonec žalobu stáhla, píše Mirror.

Jeremy se věnoval nějaký čas kulturistice, která se pro něj stala smyslem života. V roce 2015 měl ale opletačky s policií znovu. Modelka Chloe Goodman ho obvinila, že jí v reality show Celebrity Big Brother osahával prsa.

Byl tehdy opilý a někteří lidé spekulovali o tom, zda znovu neupadl do drog.

Dnes byste ho nepoznali

V současné době se zdá, že se z problémů s drogami i alkoholem dokázal herec dostat. Věnuje se nadále kulturistice, jeho velkým koníčkem je také hudba, a dokonce má na svém kontě několik alb. Vzhledově byste v něm ale Hobieho hledali marně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Steve Hochman (@stevehochman.driven)

Svalovec s plnovousem a tmavými vlasy se nepodobá mladému naivnímu chlapci z Pobřežní hlídky ani trochu. Je na něm ale vidět, že se má dobře, překonal životní nástrahy a našel konečně něco, co mu v životě dává smysl.

Zdroj: People, Extra, Mirror, The Sun, Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články