Michal Kvasnica
7. ledna 2024 • 14:00

Baník: Rusnák „oddálil“ Filu a Fukalu. Jak to vypadá s příchodem mladíků?

Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stejně jako před rokem nečekejte zimu Baníku dynamickou jako letní transferové období, přesto k okysličení směrem dovnitř i ven dojde. Jako první z posil sáhl na kliku Bazalů univerzál Matúš Rusnák, který si poprvé vyzkouší jiné profesionální angažmá než to domácí v Žilině. Přestup čtyřiadvacetiletého rychlíku vytvořil přetlak na pravé straně, čeká se tvrdý boj o místo. Nejen v sestavě, ale i v kádru. I proto nejsou nyní příchody Michala Fukaly (není nereálný) či Lukáše Fily úplně aktuální.



Až bude mít Ostrava znovu povolené přestupy a kalendář ukáže 26. ledna, bude moci s Matúšem Rusnákem oficiálně podepsat dlouhodobou smlouvu a zaregistrovat jej jako svého hráče. O dynamického fotbalistu mělo zájem více celků včetně Českých Budějovic.

„Matúše jsme měli rozdělaného už na konci soutěže, hodně jsme s ním komunikovali. Já s ním mluvil několikrát, a on se rozhodl pro Baník, za což jsem rád. Je to typ rychlostního hráče na kraj, co nám zvýší na pravé straně konkurenci. Jen doufám, že zůstane zdravý. Touto cestou bychom se ale měli ubírat, protože dnes ve fotbale rozhoduje rychlost – a on je takový hráč,“ popisuje ho trenér Pavel Hapal.

Rusnák měl jasno, s kým podepíše kontrakt. „Z mého pohledu

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
5

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud