Hlavní obsah

Heidi Klum s dcerou zářily, Bella Thorne vystavila bradavky, Christina Hendricks divoké poprsí: Hvězdy v LA

Foto: Phillip Faraone/Getty Images for The Art of Elysium, Gettyimages.com

Foto: Phillip Faraone/Getty Images for The Art of Elysium, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Los Angeles to včera zase žilo. Na výroční večer umělecké organizace Art of Elysium se sjela řada známých osobností. Hvězdami večera se rozhodně stala modelka Heidi Klum s dcerou Leni, jejich krása a dokonalé šaty všechny nadchly. Pozornosti se ale dočkala i herečka a zpěvačka Bella Thorne, a to díky naprosto průsvitným šatům, v nichž dala na odiv své bradavky. A přírodou bohatě obdařená herečka Christina Hendricks, jejíž bujný dekolt nemohl nechat nikoho chladným.

Článek

Art od Elysium je organizace, jež sdružuje umělce a poskytuje jim podporu v těžkých chvílích (třeba v nemoci, při hospitalizaci či jiné životní krizi). Letošní slavnostní večer byl navíc výroční, organizace slavila 25 let své existence, takže to byla rozhodně velká sláva, a tak na ní nechyběla VIP jména.

Heidi Klum s dcerou jako hvězdy večera

Pokud by se na akci udělovaly ceny pro hvězdu večera, rozhodně by si ji odnesla modelka Heidi Klum se svou dcerou Leni. Obě dorazily ve střihově podobných šatech, jen Klum vsadila na zlatou barvu šatů, kdežto její dcera se nebála výrazně rudé.

Nutno ale říct, že tady se geny opravdu postaraly o velkou krásu – Leni po mamince zdědila nejen nádherné rysy a skvělou postavu, ale zjevně i vkus. Tohle je prostě ztělesněním dokonalosti.

Mimochodem na akci dorazila i Patricia Arquette, jedna z osudových žen Nicolase Cage a matka jeho prvorozeného syna. I ona vsadila na rudou barvu, ale od následujících dam také výrazně střídmější a cudnější střih. Ale chyba to stoprocentně nebyla, moc jí to slušelo.

Bella Thorne a její bradavky

Mnohem odvážněji přistoupila k výběru outfitu na galavečer herečka a zpěvačka Bella Thorne. Těžko říct, zda zná pohádku o princezně Koloběžce a jejích šatech z rybářské sítě, ale takhle nějak si je představujeme.

Síťované a zcela průsvitné šaty, pod něž si Thorne vzala jen spodní kalhotky, nenechaly nikomu ani kousíček prostoru pro jakoukoli fantazii. Tahle kráska se heslem „když to máš, tak to ukaž“ zcela jistě řídí a stydlivost nebude patřit k jejím povahovým rysům. I když je pravda, že průsvitné šaty a bradavky nejsou ve světě VIP už nic nového a na červený koberec takhle spoře oděno vyrazilo už mnoho hvězd.

Christina Hendricks – majitelka nejbujnějšího dekoltu

Herečka Christina Hendricks rozhodně nemá modelkovské míry, naopak patří k ženám s vyloženě ženskými bujnými křivkami. A protože se pravidelně objevuje v žebříčcích nejvíc sexy žen, je i důkazem, že sex appeal se neskrývá pod obligátními rozměry 90-60-90.

Její (přírodní!) poprsí je opravdu bujné, ale jestli čekáte, že se ho herečka snaží krotit, pletete se. Naopak v červených korzetových šatech dala svá ňadra pořádně na odiv, předpokládáme, že dívat se jí ten večer do očí bylo v podstatě nemožné.

S bradavkami je to tak nějak složité. Někdo je schovává, jiný rád ukazuje. A pak jsou tací, kteří na nich umí i vydělat. Geniální tah, nebo naprostá hloupost? Kim Kardashian přichází s podprsenkou s umělými bradavkami

Načítám