BudKocka.cz logo

Dara bags: Kabelky, peněženky a tašky levně

Doplňky Kabelky Móda Soňa 7. ledna 2024
Dara bags Kabelky, peněženky a tašky levně

Dara bags je česká značka, která přináší kabelky, peněženky a další módní doplňky pro běžné nošení. Jsou ušity v České republice a na Slovensku za bezkonkurenční cenu.

Základní barvy i pestré vzory. Stačí si jen vybrat přesně to, co máte ráda. V nabídce značky Dara bags najdete mnoho nádherných modelů kabelek a peněženek

Dechberoucí kabelky

Kvalitní kabelka je pro každou ženu nutností a Dara bags nabízí jak menší, tak i větší kabelky. Můžete si vybrat malé nebo střední kabelky do ruky, velké tašky přes rameno, crossbody i shopper. Prozkoumejte celou nabídku.

kabelky dara bags levně

Elegantní kabelky Dara bags levně koupíte v tomto e-shopu


Každá taška je něčím specifická. Některá má více kapsiček, jiná má výrazné poutko na klíče nebo délkově nastavitelný popruh přes rameno. Vždy si přečtěte popisek u daného modelu, ať si pořídíte tu nejlepší tašku nejen na každodenní nošení.

kabelky crossbody dara bags

Krásné crossbody kabelky Dara bags pořídíte v tomto obchodě


Malé i velké peněženky

Máte raději menší nebo větší peněženku? U značky Dara bags si zajisté vyberete. Nabízí malé i velké peněženky, které jsou dokonale uspořádány. Najdete tam kapsu na mince, dostatečný prostor pro karty i doklady. Podívejte se na všechny peněženky.

peněženky vzory dara bags

Peněženky Darabags koupíte v tomto eshopu


Bez kvalitní peněženky se neobejdeme. Potřebujeme do ní schovat platební karty, věrnostní karty, bankovky i mince. Chcete jednobarevné peněženky nebo raději prkenici se vzory? Najdete tu unikátní kousky.

barevné pěneženky darabags

Barevné peněženky Dara bags zakoupíte v tomto obchodě


Kosmetické taštičky

Schovejte svá cennosti do kosmetické taštičky. Kosmetická taštička Dara bags se vyrábí z koženky, má vnitřní část látkovou a uzavírá se na zip. Prodává se malá a větší. Prozkoumejte taštičky.

kosmetické taštičky dara bags

Kosmetické taštičky pro vaše cennosti získáte v tomto obchodě


O značce Dara bags

Značku Dara bags založila Darina Ermisová již v roce 2008, kdy ušila svou první kabelku. Ta měla velký úspěch. Následně začala šít kabelky různých velikostí a barev, rozšiřovala výrobu, spustila e-shop, otevřela kamennou prodejnu v Praze a v roce 2015 vyhrála ocenění Živnostník roku Moravskoslezského kraje.

Začátky byly ale těžké. Darina zrovna byla na mateřské a neměla moc peněz na vybavení. Vyráběla po nocích ve sklepě bez oken a tepla. Noční pracování a nedostatek spánku si vybralo svou daň a zkolabovala. Pak si pronajala větší prostory, přijala první zaměstnance, kteří šili kabelky.

Darina vystudovala na oděvní průmyslovce obor módní návrhářství a plánovala, že by někdy měla obchůdek. Ani ji nenapadlo, že by vyráběla kabelky. Právě barevné a pestré kabelky bylo něco, co na trhu chybělo.

kabelky české levně dara bags

Netradiční české kabelky Dara bags pořídíte v tomto e-shopu


Značka Dara bags končí

Ke konci roku 2022 Darina oznámila, že s výrobou produktů Dara bags končí. Kvůli covidu razantně klesla poptávka, což způsobilo ve firmě vážné problémy. Ale ustála to. Pak přišla válka na Ukrajině a s ní výrazný pokles tržeb. Darina se rozhodla výrobu ukončit, aby se firma nedostalo ještě do větších problémů.

Trošku ji zachránilo chvilkové šití roušek a prodávání kabelek pod cenou. Cítila, že už to dále nedá. Tak prostě chodí a někdy je lepší ukončit vše dříve, než aby se to propadlo do horentních záporných čísel. Ačkoliv se ozvali zájemci a investoři, Darinu nic z toho nezaujalo.

kabelky crossbody dara bags

Nápaditá kabelka Dara bags je k zakoupení v tomto shopu


Dara bags nekončí, ale je zpět!

Darina ukončila provoz společnosti, dokonce se nechala zaměstnat v jiné společnosti, ale na svou značku nezapomněla. V únoru 2023 se vrátila k výrobě kabelek, chtěla značku Dara bags vzkřísit. Následně se ozvala společnost Astratex s nabídkou, která Darinu zaujala.

Astratex výhradně zastupuje značku Dara bags. Stará se tedy o výrobu, sklad a marketing. Darina navrhuje kolekce, hlídá kvalitu a komunikuje s výrobci. Darina zůstává majitelkou značky Dara bags, ale nyní pronajala svou značku Astratexu a spolupracují spolu.

kosmetické taštičky dara bags recenze

Kosmetické taštičky větší získáte levně v tomto obchodě


Jaké má Dara bags výhody a nevýhody?

Podívala jsem se, jaké má značka Dara bags pozitivní a negativní stránky.

Jaké je cena?

Cena za výrobky značky Dara bags není vůbec vysoká. Jedná se o malovýrobu a produkty se mohou chlubit vyrobeno v České republice nebo na Slovensku. Ověřte si nejlepší cenu.

Většinou se na tyto kousky neposkytuje sleva, produkty jsou již nyní dost levné, ale občas natrefíte na akce, slevy nebo výprodej. Záleží vždy na situaci a na štěstí.

Recenze a zkušenosti se značkou Dara bags jsou pozitivní. Jedná se o kvalitní výrobky, které vydrží dlouhou dobu a jsou dokonale propracované. Pokud hledáte pestrý design nebo decentní vzhled, zaručeně najdete tašky, peněženky a další doplňky, které vás zaujmou.

Kde levně koupit kabelky Dara bags?

Kabelky, peněženky a další doplňky značky Dara bags levně koupíte v tomto eshopu. Najdete tam kousky za skvělé ceny, které jsou nyní skladem.





Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte