Garmin HRM-Fit je nový monitor srdečního tepu pro ženy

Garmin HRM-Fit je nový monitor srdečního tepu pro ženy
2024-01-09T09:35:45+02:00
• 9. 1. 2024

Zdroj: Phone Arena

Garmin vedle chytrých hodinek Lily 2 uvedl ještě další produkt, který je určen speciálně ženám. Jedná se o monitor srdečního tepu pro ženy – HRM-Fit, který se jednoduše připne ke sportovní podprsence.

Garmin představil nový srdeční snímač HRM-Fit

Jak je už je zmíněo výše, nejedná se o typický model srdečního snímače, který obepne hruď po celém obvodu a je určen speciálně pro ženy. Tento pás se totiž připne pomocí speciálních klipsů ke sportovní podprsence. Jeho připnutí k tělu tak bude o něco jednodušší. Snímač je vhodný prakticky pro všechny sportovní aktivity, ať už se jedná o běh, cyklistiku, silový trénink, HIIT a mnoho dalších. Snímač data přenáší do kompatibilních zařízení, jako jsou hodinky Garmin, cyklopočítače Edge a dalších kompatibilních fitness zařízení.

HRM Fit 1232x479x

Zdroj: Phone Arena

Snímač HRM-Fit byl navržen s ohledem na pohodlí a je účelovým tréninkovým nástrojem vytvořeným speciálně pro naše zákaznice. Ať už se chystáte běhat nebo chodíte na lekce HIIT, snadno se připevní na spodní pásek sportovní podprsenky a poskytuje přesné údaje o srdečním tepu a tréninku, které vám pomohou lépe poznat vaše tělo díky sledování způsobů pohybu,“ řekla Susan Lyman, viceprezidentka společnosti Garmin pro globální spotřebitelský marketing.

Výhodou snímače je, že pro zaznamenání dat není nutné, aby byl po dobu tréninku připojen k hodinkám, nebo jinému kompatibilnímu zařízení. Po dokončení tréninku dokáže data uchovat a uložit do zařízení po opětovném připojení. Z toho tedy vyplývá, že se nejedná o klasický snímač, ale dokáže kromě srdečního tepu zaznamenávat také kroky, spálené kalorie, minuty intenzivní aktivity nebo po celý den zaznamenávat srdeční aktivitu. Snímač HRM-Fit vydrží na jedno nabití až jeden rok a jeho cena je stanovena na 150 dolarů, tedy zhruba 3 400 Kč.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat