Přední hráč na poli řešení dobíjení elektromobilů partnerem MG

ChargeUp se stává partnerem pro řešení dobíjení elektromobilů MG

Společnost ChargeUp, přední hráč na poli řešení pro dobíjení elektromobilů, navázala partnerství s automobilovou značkou MG v České republice v rámci programu MG CHARGE pro příznivce elektrických aut. Toto spojení představuje nový standard v poskytování služeb pro zákazníky v oblasti dobíjecí infrastruktury pro domácnosti a firmy.

„Jsme nadšeni, že jsme se stali partnerem MG ČR a pomůžeme tak jejich zákazníkům pohodlně vyřešit dobíjení elektromobilů ať už se jedná o firemní klienty, kteří elektrifikují vozový park, nebo o domácí dobíjení,“ říká Ondřej Miškovský, Indirect Sales Manager v ChargeUp.

Speciální nabídka AC dobíjecích stanic MyBox pro zákazníky MG CHARGE

ChargeUp pro program MG CHARGE připravil speciální nabídku AC dobíjecích stanic z portfolia značky MyBox. Tyto designové stanice s výkonem až 22 kW zajišťují efektivní a spolehlivé dobíjení. Zákazníci mohou využít nejen odbornou instalaci stanic na připravenou i nepřipravenou elektroinstalaci, ale také DLM modul pro dynamické řízení výkonu v budovách.

 


„Jsme připraveni poskytnout nejmodernější a spolehlivé dobíjecí stanice pro zákazníky programu MG CHARGE, aby mohli plně využívat potenciál svých elektromobilů i plug-in hybridů,“ dodává Ondřej Miškovský.


Fotovoltaické elektrárny pro maximální energetickou nezávislost

Rozšířená nabídka zahrnuje i fotovoltaické elektrárny s bateriovým uložištěm. Tato kombinace umožňuje efektivní využití solární energie pro dobíjení elektromobilů, maximalizaci energetické nezávislosti a snižování ekologické stopy.

Toto partnerství přináší zákazníkům MG CHARGE nejen pohodlné a efektivní dobíjení, ale také možnost investovat do udržitelné a čisté energetiky. Více o partnerství a připravených speciálních nabídkách se můžete dozvědět na webových stránkách ChargeUp a více informací o službě MG CHARGE ZDE.

 

 

ChargeUp poskytuje špičková řešení v oblasti dobíjení elektromobilů. Zastřešuje komplexní dodávky na klíč vč. návrhu, projekce, dodávky a instalaci špičkových dobíjecích stanic, back-endového systému pro jejich správu, aplikaci pro koncové uživatele a možnost zpoplatnění veřejného dobíjení a související služby jako jsou údržba a servis dobíjecích stanic, zákaznická podpora v režimu 24/7 a další.

ChargeUp nabízí integraci elektromobility do širšího kontextu energetiky prostřednictvím komplementárních produktů Flexigy a Lancelot. ChargeUp poskytuje možnost agregace flexibility z dobíjení elektrických vozidel a tím výrazné snížení nákladů za dobíjení. ChargeUp hrdě podporuje rozvoj oblasti elektromobility v Evropě a přispívá tak ke zlepšení životního prostředí pro všechny.

 

ChargeUp je součástí renomované evropské skupiny společností Unicorn poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních technologií.

MG ČR v roce 2024 oslaví značka MG 100 let na trhu a dnes je známá svou schopností předbíhat dobu a vytvářet inovativní vozy. V současnosti se zavázali k udržitelné mobilitě a nabízí evropským motoristům široký výběr elektrifikovaných vozidel.

Značka MG se snaží o přístupnost elektrického pohonu pro všechny, představujíc moderní elektromobily a plug-in hybridy.

Nový program MG CHARGE od MG ČR pak zajišťuje nejen možnost dodání a instalace nadstandardní dobíjecí infrastruktury, ale také nabíjecí karty MG CHARGE. Ty umožňují nabíjet elektromobily u rozsáhlé sítě hlavních poskytovatelů dobíjecích stanic jak v České republice, tak i v zahraničí

 

PR