Útočník Poznar v Polsku dohrál, po deseti letech se vrací do Trnavy. Na stadionu jsem koulel očima, přiznal

Útočník Poznar v Polsku dohrál, po deseti letech se vrací do Trnavy. Na stadionu jsem koulel očima, přiznal

Zkušený útočník Tomáš Poznar má po konci angažmá v polské Nieciecze nové angažmá. Nově bude působit ve slovenském Spartaku Trnava, kde už před deseti lety hostoval ze Zlína. Pětatřicetiletý útočník se Spartakem podle klubového webu podepsal smlouvu do konce sezony s opcí.

„Na moje působení ve Spartaku vzpomínám jen v tom nejlepším. Mnohokrát jsem si říkal, že pokud bych se měl jednou vrátit na Slovensko, tak jedině do Trnavy,“ uvedl útočník na klubových stránkách Spartaku. Během podzimu 2013 stihl dát v trnavském dresu během devíti utkání dvě branky.

Útočník tvrdí, že s byl s klubem už dříve v kontaktu a sem tam se objevily náznaky toho, že by obě strany mohly obnovit spolupráci. „Ale dotáhlo se to až nyní,“ usmál se útočník.

foto: @ FC Spartak Trnava

„Moc se těším na to, až se předvedu před skvělými trnavskými fanoušky. Když jsem tu byl poprvé, tak se hrálo ještě na starém stadionu, teď jsem koulel očima, co se tady za tu dobu vybudovalo," doplnil po podpisu smlouvy bývalý útočník Plzně či Ostravy.

Poznar, který má na kontě i jeden start za národní tým, ve středu odletěl na Maltu, kde se připojí k týmu, který se účastní turnaje Tipsport Malta Cup. V polské Nieciecze hrál necelé dva roky, v 59 soutěžních duelech za Termalicu zaznamenal 14 gólů.