Růžové šaty ušité na míru, které Jennifer Lopezová vynesla na nedělní předávání cen Zlaté glóby 2024 si americká zpěvačka a herečka zkoušela doma ve své šatně. Tam se také převlékala za ikonickým dřevěným paravánem. Během příprav tak ukázala kousek interiérů ze svého luxusního a rozsáhlého domu, který obývá s dětmi a manželem Benem Affleckem

V šatně má herečka několik pohovek a ottomanů, na nichž v tu chvíli leželo oblečení a různé doplňky, jako kabelky a papírové tašky. Nechybí ani malý stolek zaplněný soukromými fotografiemi s Benem a stylovou lampičkou. Šaty, kožichy a další kousky oblečení má pochopitelně zavěšené na zlatém stojanu. Místnost je vybavena koberci a nepostradatelné je také orámované zrcadlo. 

Jennifer nechala nahlédnout také kousek do jídelny, které dominuje křišťálový lustr v odhadované hodnotě 2,25 milionu korun. Jídelní stůl je obklopen pozlacenými židlemi s tmavě rudými potahy, součástí je také pohodlné bílé křeslo ušák a stěny zdobí několik obrazů, některé ve zlatých rámech. Na stole jsou pochopitelně čerstvé květiny, v tomto případě růže. 

Lopezová s Affleckem mají své hnízdečko lásky, tedy rozsáhlé sídlo s bazénem, vozovým parkem, obří terasou a oplocenou zahradou s výhledem na hory v městské čtvrti Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. Jedná se o luxusní obytnou enklávu zasazenou do zelených kopců na úpatí Santa Monica Mountains, herečka honosnou vilu pořídila za neuvěřitelných 60 milionu dolarů, v přepočtu za 1,35 miliardy korun. 

Video
Video se připravuje ...

Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez Videohub

Fotogalerie
46 fotografií