Novoluní v Kozorohu: Nastav si nové sny a cíle

Novoluní v Kozorohu nastane ve čtvrtek 11. ledna kolem jedné hodiny po poledni. Slunce i Luna se setkají v zemském a velmi pragmatickém znamení Kozoroha. Nastává ten nejlepší možný čas, kdy můžeš definovat své dlouhodobé cíle, sny a záměry.

novoluni-1100x618.png Zdroj: iStock

Jak nás ovlivní dnešní novoluní?

Doporučuji ti se zaměřit především na tvou nejlepší možnou představu ideálního zaměstnání a karierního směřování. Tento den si můžeš rozpomenout na to, s jakým životním posláním jsi přišla na tento svět, a tak si dovol být aspoň hodinu sama, kdy se budeš moci zamyslet nad svými dalšími životními kroky.

Toto novoluní může být zvlášť důležité pro všechna zemská a vodní znamení. Ohnivá a vzdušná znamení budou muset vynaložit větší snahu, aby tohoto dne naplno využila ve svůj prospěch. Navíc číslo 11 patří k mistrovským číslům a je velmi zajímavé, že i celkové číslo dne tvoří opět číslo 11. Staň se tedy mistryní svého života a definuj si takové cíle, které stojí za to žít. Klidně se zaměř na úsek až dvaceti let, a tak se neboj snít opravdu odvážně. Rok 2024 je jedním z nejdůležitějších kolektivních roků, a tak této příležitosti náležitě využij. Nastává čas nových začátků, a když si dobře určíš své cíle a vytrváš v nich, sny se stanou skutečností.

Vytvoř si nástěnku životních vizí

Ideálním cvičením pro tento den může být výroba tvého vision boardu, který se bude týkat především tvého ideálního zaměstnání. Nemusíš se však omezovat jen na svou kariéru, ale definuj si i další důležité životní oblasti, protože vše se vším souvisí a je propojené. Neomezuj se ve svých představách, protože tak bys omezila svůj potenciál, který je v pravdě neomezený. Jediné, co ti může překážet, je jen tvá malá představivost. Buď odvážná ve svých snech a snaž se jim už teď dát výraz. Tento obraz nemusí být přesný, ale tvá přání by měla být co nejlépe definovaná, aby se energie tvé mysli mohla koncentrovat určitým směrem. Čím konkrétnější budeš, tím se rychleji budou manifestovat tvé sny. Na ničem však nelpi.

Vyzkoušej také:

Vytvoř si příběh, který chceš zažít

Pokud máš dar psaní, zkus si vymyslet scénář, který bys jednoho dne chtěla skutečně zažít. Buď spisovatelkou svého vlastního životního příběhu a dej průchod své představivosti. Vymysli takový scénář, ze kterého se ti rozbuší srdce vzrušením. Jdi za svou největší vášní a rozhodni se nikdy nevzdat dřív, než dojde k naplnění tvých nejhlubších tužeb. Můžeš napsat krásný romantický příběh nebo si jen sepsat konkrétní body, ke kterým pak budeš směřovat. Neomezuj se tím, co jsi už prožila. Nech minulost minulostí a s radostí se opři do své zářné budoucnosti. Dej průchod svému psaní a naslouchej spíš srdci než své hlavě.

Měj odvahu jít vstříc pozitivním změnám

Po tomto novoluní se rozhodni jednat. Začni pomaloučku krok za krokem. Velké cíle vyžadují velkou trpělivost, a tak neplýtvej energii přehnaným nadšením, ale raději v sobě pěstuj tichou vnitřní radost. Cesta je nakonec vždy důležitější než cíl, protože cíle jsou jen orientační zastávky na velké cestě životem. Až si budeš jistá tím, co tě opravdu nejvíc naplňuje, neotáčej se zpět. S důvěrou vykroč a věz, že v těch nejdůležitějších okamžicích tě nakonec život vždy podpoří. Každá pochybnost o tvých schopnostech nebo tvé cestě tě bude jen zdržovat, a tak se uč být rozhodnější. Říká se, že k úspěchu potřebuješ dva typy odvah. První je odvaha začít a tou druhou je odvaha vytrvat. Nabízí se ti příležitost smazat tu první a zkusit tu druhou. Hodně štěstí.

11.1.2024 7:00| autor: astrolog Robert Policar | zdroj: autorský text

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist