Muž odpíral své ženě tělesnou lásku. Nešťastnice si šla pro radu do hospody

Ilustrační foto
ZLÍN – Poněkud úsměvný případ řešili v pondělí 8. ledna strážníci Městské policie Zlín, kteří byli přivoláni do jedné z místních restauračních provozoven, kde žena obtěžovala ostatní hosty nevhodnými dotazy. Trápil ji její neutěšený manželský život.

I když strážníci dorazili na místo během chvíle, žena se zde již nenacházela. Od svědků však zjistili obsah jejích dotazů i popis osoby,“ přiblížil situaci zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Netrvalo proto dlouho a strážníci o pár ulic dál dotyčnou nalezli.

Jednalo se o ženu v nejlepším věku, která se hlídce svěřila se svými soukromými problémy, kdy jí manžel dlouhodobě odpírá tělesnou lásku. Protože je už z této politováníhodné situace zoufalá, napadlo ji, že se půjde zeptat jiných chlapů, co si o tomto myslí,“ pokračoval Janík.

Hlídka městské policie následně nešťastné ženě vysvětlila, že dotazy z takto citlivé oblasti mohou někoho pohoršovat ,a doporučila jí, aby i s manželem zvážili možnost vyhledání odborné pomoci.

Ačkoliv… máme tady začátek nového roku. Jestli se tedy tyto řádky dostanou až k manželovi dotyčné dámy, měli bychom pro něj jistý tip na novoroční předsevzetí. A dost možná nejen pro něj!“ dodal s nadsázkou Pavel Janík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x