hledat

Tags:

Bomby na víkend: Benny, Hit-Boy, Kweli, Madlib, Wildchild, Rome Streetz, Rapsody, Torae i Tek ze Smif-N-Wessun

Sdílej

Píše se 12. ledna a vy jste si vašem oblíbeném serveru bbarak.cz právě otevřeli již devětadvacátý článek roku 2024. Názvoslovím kultovního domácího snímku „Jáchyme, hoď ho do stroje“ by se skoro dalo říct, že vás zásobujeme jako pan Karfík.

O „Liberation 2“ od Taliba Kweliho & Madliba už asi víte a pokud ne, kompletní poslech ve vás může iniciovat chytlavá dovolenková singlovka „One Biz“ s (Q-Tipem) a Wildchildem, což znamená, že se vám možná mohou evokovat i staré dobré časy Lootpack.

Špatně nezní ani první audio výstřel newyorského Toraeho od jeho společné zářijové desky s Marco Polem „Midnight Run“. „The Buggle Chip“ produkoval Hitmaker Dot a do jeho katalogu to zapadlo jako Veljko Birmančevič do Sparty.

Benny The Butcher bude na Def Jamu s hodně očekávaným dílem „Everybody Can’t Go“ debutovat už 26. ledna. Další rázný singl „Bron“ produkoval Hit-Boy a je jasné, že se o tomhle chlápkovi nemluví jen tak. Je to zcela zasloužené.

Baví vás obsah bbarak.cz? Budeme vděční, když nás podpoříte na Buy Me a Coffee

Možná jste si všimli, že exčlenka Koley High už dávno nedělá muziku jen pro pár hlav v Severní Karolíně. Od té doby, co Rapsody vynesl do nebes Busta Rhymes a ona přešla pod Roc Nation, hraje výhradně nejvyšší soutěž a fajn je i její kombo s KenTheMan „Love Answers“, které hledejte ve finiši kompilaci „Humble Soles“ od DJe Clue.

Brooklynský hlídač poctivého přístupu Tek ze Smif-N-Wessun rapuje před nástěnnými malbami souvisejícími s Biggiem docela často a děje se tak i jeho v novince „Soon Start to Suffer“, již zhudebnil Amadeus360TheBeatKing. A plus udělujeme i za scratche, které je třeba držet naživu.

V mezinárodní záležitosti „Musica Sacra“ je tempo pomalé, ale váš krk by statický zůstat neměl, nebojte. Produkce jde za Doc Ketamerem a o slova se postarali Rome Streez z Griseldy a Oyoshe z Neapole, který si svého zaoceánského hosta přizval na video do Amsterdamu.

Smif-N-Wessun se vydali oživit boombapový dýchánek Da Beatminerz s KRS-Onem

Oddejte se svátečnímu dílu Taliba Kweliho, na němž dělali Oh No, Nottz či jeho dcera Diani

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1