TOPlist

Apple TV+ na dva měsíce zdarma? Tuhle šanci nesmíte propásnout

Snímek z filmu Family Plan
  • Apple nabízí předplatné na dva měsíce zdarma pro nové i stávající předplatitele
  • Gigant z Cupertina je štědrý k příležitosti uvedení snímku Plán pro rodinu s Markem Wahlbergem
  • Akce platí také pro Českou republiku a využít ji lze do 18. ledna

Apple TV+ patří mezi menší streamovací platformy, avšak vzhledem ke svému zaměření nemá o zákazníky nouzi. Gigant z Cupertina se totiž rozhodl jít cestou vlastních seriálů a filmů, které zkrátka nikde jinde nenajdete. Zároveň dokázal pro své projekty získat hvězdné herce a režiséry, takže o kvalitu není potřeba mít obavy. To ostatně dokazují například seriály Ted Lasso (ČSFD: 87 %), The Morning Show (ČSFD: 82 %), Silo (ČSFD: 81 %) nebo snímek Zabijáci rozkvetlého měsíce (ČSFD: 79 %), který na službu zavítal poměrně nedávno.

Dva měsíce zdarma pro nové i stávající předplatitele

Mít předplaceno více streamovacích služeb si nicméně nemůže dovolit každý z nás, proto je potřeba hlídat různé slevové akce. Ty se překvapivě nevyhýbají ani Apple TV+, přičemž jedna z nich běží právě teď. Pokud si službu předplatíte skrze tento odkaz, získáte Apple TV+ na celé dva měsíce zdarma. Apple je k potenciálním předplatitelům štědrý z prostého důvodu: na jeho streamovací platformu míří film Plán pro rodinu s Markem Wahlbergem v hlavní roli, přičemž podle prvních ohlasů nějakou tu marketingovou podporu skutečně bude potřebovat (ČSFD: 60 %).



silo apple tv plus



Nepřehlédněte

Apple dal celý díl seriálu Silo ke zhlédnutí zdarma. Ocenil to i Elon Musk

Ať už máte v plánu zhlédnout akční komedii o trampotách nájemného zabijáka na dovolené se svou rodinou, nebo vás z nabídky Apple TV+ zaujalo něco jiného, nechat si ujít dva měsíce zdarma by byla chyba. Kód lze využít jak pro nové předplatitele, tak i v případě, že si již Apple TV+ nějakou dobu předplácíte. S využitím kódu rozhodně dlouho neotálejte – nabídka je totiž platná jen do 18. ledna.

Autor článku Dominik Vlasák
Dominik Vlasák
Redaktor, cestovatel, fanoušek technologií, Star Wars a dobré kávy.

Kapitoly článku