Pohřeb dabéra Pavla Vondry (†56): Felixe nepustili do smuteční síně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pohřeb dabéra Pavla Vondry (†56): Felixe nepustili do smuteční síně

Felix Slováček se do smuteční síně bohužel nedostal a musel zůstat venku.
Felix Slováček se do smuteční síně bohužel nedostal a musel zůstat venku.  (archiv Blesku)

Jako by to už chtěli mít za sebou. Pohřeb dabéra Pavla Vondry (†54), který si na Nový rok sáhl na život, měl v motolském krematoriu začínat ve čtvrt na dvě, ale obřad začal z neznámých důvodů o téměř čtyři minuty dřív. Felix Slováček (80) tak sice přišel na čas, ale už se nedostal do smuteční síně.

Slavný saxofonista, který patřil do rodiny zesnulého dabéra, musel stát mezi dveřmi. „Je to moc smutné a nemělo se to stát,“ okomentoval Vondrův předčasný odchod. „Ale všichni máme své starosti,“ dodal Slováček v narážce na to, že ani on neprožívá úplně klidné dny. Obává se o život své ženy Dády Patrasové (67). Opět ji vezla rychlá a začátek roku trávila v nemocnici s podezřením na otravu alkoholem (Aha! informovalo).

Tchán jeho dcery

Dabéra, jehož hlasem u nás mluví Hugh Grant (63) v Lásce nebeské či Tom Cruise (61) v Mission: Impossible, přivedla Felixovi do rodiny jeho prvorozená dcera René Slováčková (46). Herečka a dabérka si loni v srpnu vzala za manžela Pavlova vyženěného syna Filipa. Na romantické svatbě se otcové konečně potkali osobně. Felixe ve snu nenapadlo, že tchána své dcery už neuvidí.

Příliš malý Motol

Do smuteční síně se Felix nedostal také proto, že byla do posledního místa plná. „Motol je na Pavla moc malý,“ prohlásila herečka Veronika Jeníková (59), když viděla na 150 uslzených kolegů, kteří museli zčásti stát venku a ostatní kvůli tomu (otevřela se okna do smuteční síně) mrzli i uvnitř.

Felix Slováček: Společné Vánoce s Dádou i dcerou! Budeme se tvářit, že máme štěstí

Video se připravuje ...

René o berlích

Felixova prvorozená dcera René přišla na pohřeb o berlích a s ortézou na pravé noze. Při výletu do Polska totiž upadla v Krakově a přetrhala si vazy a šlachy. „Jsem napjatá, protože v úterý se teprve dozvím, zda mě budou nohu operovat, nebo ne,“ svěřila Aha! Slováčková. „Ale to jsou naštěstí věci, které se zahojí,“ dodala posmutněle René, která přišla o tchána...

Kolegové v slzách: Byl to veselý kluk!

Je veřejným tajemstvím, že si Vondra vzal sám život. Zemřel hned na Nový rok, kdy lidé většinou s nadějí hledí do budoucnosti. Přitom většina jeho kolegů vzpomínala na jeho srdečnou a veselou povahu. Pochvalovali si, jaká s ním byla pohoda a legrace. „Byl to moc hodný člověk,“ ujistila principálka divadleního spolku Háta Olga Želenská (63). „Moc dobře se s ním pracovalo. Byl fajn, skvělý kolega, víc vám neřeknu, protože mě to hodně dojímá,“ řekla Martina Hudečková (59) v slzách. „Měl jsem ho rád,“ přiznal herec a kamarád Radek Kuchař (45).

Pavel Vondra - pohřeb

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.