Představitel hraběte Joffreyho de Peyrace hledal lásku mezi mladými dívkami. Až třetí manželství mu vydrželo do konce života

od Šárka Cvrkalová
< 1 minuta čtení
Robert Hossein
Zdroj: Profimedia

Proslavila ho především role hraběte Joffreyho de Peyraca. Robert Hossein byl ve své době herec, po kterém toužilo mnoho žen. On měl ale zájem především o ženy mladšího věku. Jeho první manželce bylo teprve 17 let, jemu bylo tehdy 28.

Vzali se v roce 1955. Seznámili se při přípravách filmu, ve kterém si společně zahráli. Jenomže ani to je nespojilo na věky. Po 4 letech manželství se rozvedli, píše server Čas jen pro mě.

Nebyla jeho nejmladší partnerkou

Mnoho lidí si myslelo, že poté, co se herec rozvedl se svou o tolik mladší ženou, bude hledat partnerky mezi staršími. Opak se ale stal pravdou. V roce 1962 se Robert Hossein zamiloval do dívky, která byla tehdy dokonce ještě pod zákonem.

„Máma mě nechala odejít z domu v roce 1962, když mi bylo 14 let, protože si myslela, že jdu na školu do Anglie. Roberta jsem si vzala o rok později,“ prozradila později Caroline Eliacheff podrobnosti o svém vztahu s filmovým hrabětem.

I v tomto případě manželství skočilo, a to dokonce ještě rychleji než první. Po dvou letech se herec znovu rozváděl. Mnoho přátel mu to tehdy vyčítalo, protože ho od sňatku předem odrazovali.

Láska na zbytek života

Když se rozhodl oženit potřetí, hodně lidí věřilo tomu, že to dopadne opět úplně stejně. Naštěstí tentokrát potkal Robert Hossein ženu, která ho milovala až do konce jeho života.

Herec zemřel v roce 2020 ve věku 93 let. Po boku své manželky prožil více než 40 let. V médiích o sobě mluvili vzájemně vždy velmi mile a zdálo se, že byl jejich vztah dokonalý. Po dlouhém hledání tak nakonec Hossein našel ženu, která pro něho byla tou pravou.

Zdroj: Blesk, Čas jen pro mě, Blesk, Česká televize, iDNES

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články