Zpátky do minulosti: Leoš Mareš zkrátil vlasy, podle fanoušků omládl

Moderátor Leoš Mareš si včera prošel významnou proměnou. Nechal si totiž ostříhat svoje vlasy, které dlouhé roky nosil sčesané dozadu. Fanoušci spekulují o tom, proč to asi udělal. V jednom se však shodují – podle nich Leoš omládl. Někteří (čti Patrik Hezucký) dokonce tvrdí, že teď vypadá jako David Beckham.

Ti, kteří si Leoše pamatují v jeho hudebních začátcích, jako by se vrátili zpět v čase. Na svého oblíbence by nejraději už jen navlékli kožich a přiměli ho zazpívat Lži jsou jako déšť nebo Svalnatce. A toho se možná dočkají. Leoš totiž přesně za dva měsíce startuje svoje turné po třinácti městech naší republiky. Třeba to je ten pravý důvod jeho nového sestřihu.

Nové vlasové úpravy se ujal Leošův dvorní kadeřník Martin Tyl, nejprve ale strojek do ruky vzal bavič Štěpán Kozub. Tyl pak sestřih doladil, „abych mohl aspoň mezi lidi“. A ti virtuální jsou nadšení. „Leoši, vy jste omládnul… za mě fakt dobrý,“ chválí sledující Dana. „Jako před 22 lety. Pán Kožichů,“ vzpomíná jiná fanynka. Našli se však i tací, kterým se Leošova proměna nelíbí a připadá jim jako trestanec, starší než skutečně je nebo dokonce jako Andrej Babiš.

Leoš takto ostříhaný dorazil i do ranního vysílání na Evropě 2, aby překvapil svého kolegu Patrika Hezuckého. A ten jenom valil oči, jak se můžete přesvědčit v krátkém videu. Patrikovi se Leošovy vlasy líbily, vůbec by ho ale prý nepoznal. Řekl, že teď vypadá jako Beckham, načež Leoš zareagoval, že ale z Wishe (internetový obchod). „Když objednáš Beckhame, přijdu já,“ vtipkoval moderátor. Patrik přidal Leošovu fotku na svůj profil a k ní připsal: „Konečně vypadá jako já.“

A co vy? Myslíte, že Leoš omládl nebo se vám víc líbil předtím?

Zdroje: Instagram