Přejít k hlavnímu obsahu
Leon -

Hey, Where’s MY Drink Package?: ochutnávka z „kačeřího“ alba The Aristocrats

Trio The Aristocrats, tvořené famózními muzikanty Guthriem Govanem (kytara), Bryanem Bellerem (baskytara) a Marco Minnemannem (bicí), uvolnilo první singl s názvem Hey, Where’s MY Drink Package? z nového alba DUCK, které by mělo oficiálně vyjít 16. února. V pořadí pátý studiový počin této kapely by měl mít formu koncepčního alba s dosud nejambicióznější kompoziční i zvukovou produkcí, vyšperkovanou kromě skvělých hráčských výkonů také nezbytným humorem.

Ten je obsažen v samotném příběhu vinoucím se albem a popisujícím příběhy kačera z antarktického ostrova, který prchá před policejním tučňákem seržantem Rockhopperem až do New Yorku, kde na něj čekají nejrůznější dobrodružství a nástrahy. „Vždy jsme skládali s ohledem na vyprávění příběhů“, říká kapela. „Ale ty příběhy byly hlavně o nás. Pak Marco přišel do studia se skladbou o kačerovi a všichni jsme se na sebe podívali a řekli si: 'Co kdyby se všechny příběhy písní na tomhle albu... staly kachně? O čem by ten příběh byl? A najednou jsme měli v rukou koncepční album.“

Tagy The Aristocrats The Aristocrats – DUCK

Pokud jste v článku zaznamenali chybu nebo překlep, dejte nám prosím vědět na e-mail redakce@frontman.cz.

Leon
Ve Frontmanu jsem zodpovědný především za sekci novinek a článků o pódiovém a studiovém gearu známých muzikantů. Léta hraju na kytaru v různých kapelách a tento krásný nástroj také vyučuju.
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY