Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. ledna 2024 10:10
Čas čtení 0:33
Marek Pros

Velká streamovací služba nabízí dva měsíce zdarma, najdeš na ní i nový film s DiCapriem. Poradíme ti, jak na to

Velká streamovací služba nabízí dva měsíce zdarma, najdeš na ní i nový film s DiCapriem. Poradíme ti, jak na to
Zdroj: Cinemart
FILMY A SERIÁLY APPLE PROGRAM APPLE TV+
Uložit Uložené

Apple TV+ můžeš mít na dva měsíce zadarmo. Není v tom žádný trik, tak čti dál.

Streamovací platforma od Applu nepatří mezi nejoblíbenější, ale rozhodně na ní najdeš výborné filmy a seriály. Důkazem je i nový film Martina Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce, který byl v říjnu v českých kinech. V nabídce je i seriál o Godzille, výborné sci-fi Silo nebo rodinný komediální seriál Ted Lasso. Všechno s českými titulky.

Od 26. ledna Apple TV+ uvede také velmi očekávaný seriál z druhé světové války Vládcové nebes, za kterým stojí producenti Steven Spielberg, Tom Hanks a Garry Goetzman. Ano, stejná trojice má na svědomí klasiku Bratrstvo neohrožených

A teď k tomu nejdůležitějšímu – jak získat na dva měsíce Apple TV+ zadarmo? Stačí na tomto oficiálním odkazu vyplnit požadované údaje, ověřit kartu a můžeš koukat. Jedná se o oficiální promoakci Applu, tak se nemusíš bát. Po dvou měsících ti pak služba bude měsíčně strhávat 199 korun, ale předplatné můžeš kdykoliv zrušit.

Domů
Sdílet
Diskuse