Mesh router s umělou inteligencí pro rychlejší Wi-Fi připojení

Novinku lze snadno připevnit i na stěnu / D-Link
Nový Wi-Fi 6 Smart Mesh router AQUILA PRO AI AX3000 (M30) je navržen tak, aby řešil tři nejčastější problémy uživatelů Wi-Fi: pokrytí, rychlost a spolehlivost.

Model AQUILA PRO AI M30 zaujme již elegantním designem (s možností montáže na stěnu), který snadno splyne s jakýmkoliv prostředím. Inovativní design skrývá dle webu výrobce pět vnitřních antén, které poskytují vylepšené 360stupňové trojrozměrné pokrytí, čímž se M30 stane ideálním středem vašeho domácího připojení.

Díky kompatibilitě s hlasovým ovládáním Amazon Alexa a Google Assistant můžou uživatelé bez námahy spravovat chytrou domácnost. AQUILA PRO AI M30 kombinuje estetiku a funkčnost a poskytuje elegantní Wi-Fi řešení, které domácí síti poskytuje bezproblémové připojení, vysokou rychlost a spolehlivost.

AX3000 Wi-Fi 6 Smart Mesh Router využívá design anténního pole k rozšíření silnějšího Wi-Fi signálu, posílení sférického pokrytí a odstranění tzv. mrtvých zón. Jedna jednotka může pokrýt až 260 metrů čtverečních a lze ji snadno kdykoliv rozšířit přidáním dalších zařízení řady AQUILA PRO AI, což zajistí bezproblémové připojení Wi-Fi všem zařízením v celém domě.

Díky technologii Wi-Fi 6 poskytuje AQUILA PRO AI M30 rychlosti až 3 Gbps, šířku pásma 160 MHz, jeden gigabitový internetový WAN port a čtyři gigabitové LAN porty pro kabelové zařízení, jako jsou chytré televize, herní konzole nebo PC. M30 zajišťuje ultra rychlé Wi-Fi připojení, i když je celá rodina v domě on-line.

AQUILA PRO AI M30 využívá inovativní technologie s umělou inteligencí, včetně funkcí AI Wi-Fi Optimiser, AI Mesh Optimiser a AI Traffic Optimiser, aby zajistila vynikající výkon Wi-Fi všem zařízením. AI Wi-Fi Optimiser vybírá optimální kanál pro minimální rušení signálu, zatímco AI Mesh Optimiser poskytuje rychlé a spolehlivé pokrytí bezdrátové sítě pomocí automatického výběru cesty a funkcí samooprav. AI Traffic Optimiser zaručuje nepřerušované streamování 4K/8K videa a videohovory s technologií QoS založenou na AI a zajišťuje bezproblémový a nepřerušovaný zážitek.

Novinka vyhovuje nejnovějšímu šifrování WPA3 a standardům IEC 62443-4-1. Chrání tím vaši síť před neoprávněným přístupem. Nabízí také rodičovskou kontrolu a možnost vytvoření samostatné sítě pro hosty, aby byla zajištěna maximální bezpečnost všech domácích Wi-Fi zařízení.

Model je navržen tak, abyste mohli bez námahy nastavit svou Wi-Fi síť a spravovat ji pomocí intuitivní aplikace AQUILA PRO AI. AI Assistant monitoruje výkon sítě a poskytuje vám týdenní zprávy, pro bezproblémový a pohodlný zážitek z administrace routeru, i když jste mimo domov.

Zdroj: D-Link

Mohlo by vás zajímat

Reklama