Konference Dítě 3

Ve dnech 19. a 20. dubna proběhne v Hradci Králové již třetí konference, týkající se dětského prožívání. Tentokrát na téma “Co vše dítě živí!”

0

Konference Dítě 3

Soňa Procházková spolu s realizačním týmem zvou na v pořadí třetí konferenci rodiče, pedagogy a ostatní, kteří se zajímají o děti a emoce. Letošní konference bude zaměřena na téma Co vše dítě živí! „Postupně se pokusíme rozmotat klubko všeho, čím jsou děti vyživovány – vztah, strava, pouto, láska, rodina, atmosféra. Podíváme se na to, co je důležité a co můžeme jako rodiče, pedagogové a průvodci dětí ovlivnit! Přijďte si uvědomit podstatu této nejen emoční výživy!

Plakát ke konferenci (Foto: Sonaprochazkova.webnode.cz)

Program konference

Program je rozdělen na dvě části – páteční a sobotní. Každý den vás čekají dopolední přednášky, odpoledne se můžete zúčastnit zajímavých workshopů a poté budou následovat panelové diskuze s lektory, které oba dny uzavírají. Přednášet budou přední odborníci v oblasti psychologie a psychoterapie pro rodiče a děti, molekulární biologie, nutriční terapie, psychosomatiky, náhradní rodinné péče a dalších odvětvích.

Páteční program konference (Foto: Sonaprochazkova.webnode.cz)
Sobotní program konference (Foto: Sonaprochazkova.webnode.cz)

Bližší informace

Konference se koná 19. a 20. dubna od 9:00 do 17:30 hodin v budově Krajského úřadu Královéhradeckého kraje (Regiocentrum Nový pivovar na Pivovarském náměstí v Hradci Králové). Vstupné je v předprodeji do 10. února za 1150 Kč. Poté za 1600 Kč. V ceně je coffee break a vámi vybraný páteční a sobotní workshop. Přes přihlašovací formulář je také možné si navíc objednat oběd (150 Kč za 1 den). Detailní popis workshopů včetně informací o jejich lektorech naleznete na webových stránkách Soni Procházkové, kde se můžete dozvědět více i o jednotlivých přednášejících.

Konference Dítě 3 (Foto: Sonaprochazkova.webnode.cz)

Zdroj, foto: Sonaprochazkova.webnode.cz, Facebook.com
Editor: Kristýna Havlová

Back to top button