VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

VÝZVA: Dopravní policisté žádají o informace případné svědky dopravních nehod

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 4.1.2024 v době od 07:00 do 23:00 hodin v uzavřené části obce Vimperk, v ul. Špidrova.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který se neřídil pravidly na pozemních komunikacích, následkem čehož s vozidlem narazil do výstražného zařízení S 13 – signál dvou vedle sebe umístěných střídavě přerušovaných červených světel pro výjezd vozidel HZS a dále do směrového sloupku. Podezřelý řidič z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na výstražném zařízení je předběžně vyčíslena na 15 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 10.12.2023 v 17:10 hodin na silnici III. třídy číslo 1672, v katastru obce Paseka u Borové Lady, ve směru jízdy Vimperk – Borová Lada.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič, který se sněžným pluhem v závěsu poškodil levou zadní část osobního vozidla Škoda Octavia, které jeho řidič zastavil při pravém okraji vozovky, aby se vyhnul protijedoucímu vozidlu. Podezřelý řidič na místě dopravní nehody nezastavil a nehodu neoznámil. Při dopravní nehodě vznikla předběžným vyčíslením hmotná škoda na vozidle Škoda Octavia ve výši 10 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 9.1.2024 v 06:20 hodin mimo uzavřenou část obce, ve směru jízdy Lučenice – Leptač, v katastru obce Chroboly.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla, který vlivem nepřiměřené rychlosti vyjel po projetí pravotočivé zatáčky do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem Volvo. Po dopravní nehodě řidič z místa ujel a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Volvo je předběžně vyčíslena na 40 000 korun.

 

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo dne 9.1.2024 po 15:00 hodině na parkovišti v ulici Sušická, před OD Tesco ve Vimperku.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neznámý řidič přesně nezjištěného vozidla, který narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Kia Cee´d. Podezřelý řidič z místa dopravní nehody odjel a nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Kia Cee´d je předběžně vyčíslena na 5000 korun.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod o informace.  Veškeré informace k dopravním nehodám můžete dopravním policistům sdělit buď osobně na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, nebo telefonicky na čísle 974 236 254 či prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme.

 

POLICIE ČR


 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře