Dennis James a další ukazují na favority letošního Arnold Classic. Stream navíc bude zdarma!

Část fanoušků ještě stále vstřebává dojmy z Olympie, která napříč sportovním spektrem stále ještě rezonuje. Například legendární Branch Warren nedávno řekl, že on by na Olympii vyhrál a ostatní závodníci byli dost měkcí. Pojďme se však chvíli soustředit do budoucna, protože v této sezóně nás čeká celá řada zajímavých závodů včetně Arnold Classic, které se kromě amerického Ohia uskuteční po roční pauze také ve Velké Británii.

A právě na americkou soutěž, která standardně patří mezi nejprestižnější soutěže kulturistického světa, se v nedávném podcastu zaměřil Miloš Šarčev, Dennis James a Chris Cormier, kteří vybírali své favority na nadcházející klání, které se uskuteční na přelomu února a března. A aby toho nebylo málo, Miloš Šarčev prozradil i detaily o zranění Samsona Daudy.

Ze závodníků, kteří prozatím potvrdili svoji účast, patří k největším překvapením bezpochyby Mr. Olympia z roku 2022 Hadi Choopan, který si na prknech Arnolda odbyde svou premiéru. Kromě toho se mezi těžkotonážníky představí také Rubiel Mosquera, kterého si například nemůže vynachválit Nick Walker nebo James Hollingshead či Marcello de Angelis.

Favorité podle Miloše Šarčeva

1. Samson Dauda
2. Hadi Choopan
3. Andrew Jacked
4. Marcello de Angelis
5. James Hollingshead

Favorité podle Dennise Jamese

1. Hadi Choopan
2. Samson Dauda
3. Rafael Brandao
4. Andrew Jacked
5. James Hollingshead

Favorité podle Chrise Cormiera

1. Hadi Choopan
2. Samson Dauda
3. Rubiel Mosquera
4. Andrew Jacked
5. Marcello de Angelis

Arnold Classic 2024

A přestože Andrew Jacked později avizoval svou neúčast, na prvních příčkách se u všech tří sportovců opakovala jména Hadiho a Samsona.

„Mluvil jsem s ním a ano, praskl mu hamstring, když dělal izolované pokrčování nohou ve stoje. A bylo to opravdu bolestivé. Když jsem s ním mluvil, dělal kardio. A asi to bylo stále bolestivé, říkal, že tomu ještě týden dá pauzu. Je ale plně zapojený do přípravy a opravdu věří, že si to zopakuje, že na to má,“

zdůvodnil svou volbu favorita Miloš Šarčev. Zároveň přiznal, že byť se Samson Hadimu nejspíš nepříblíží co se týče svalových objemů, může ho porazit připraveností.

Podle posledních informací to navíc vypadá, že živý přenos z amerického Arnold Classic bude zdarma a fanoušci kulturistiky po celém světě tak budou moci sledovat živě jeden z vrcholů kulturistické sezóny. A my vás samozřejmě budeme včas informovat v rámci psané reportáž.

Zbývá 26 dní
Zbývá 26 dní

MadMax Opasek Sandwich

349
− 26%
314
Zbývá 26 dní
Zbývá 26 dní

Viridian 100% Organic Beauty Oil

329
− 29%
263

Doposud nebyl vložen žádný příspěvek.