Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Blahopřání

Bohemians si smlsli na Vlašimi 7:0, Teplice padly s Chrudimí

Fotbalisté Bohemians 1905 v přípravné Tipsport lize rozdrtili Vlašim 7:0. Na zimním turnaji si hladce poradila s druholigovým soupeřem i Mladá Boleslav, která zvítězila nad Varnsdorfem 4:0. Naopak ligové Teplice nestačily na Chrudim, která zvítězila 2:1.

Bohemians ve Vlašimi ovládli první půli 1:0 díky Křapkově brance, ale po změn stran Pražané v pozměněné sestavě nasázeli domácím dalších šest gólů. O dva z nich se postaral Matoušek, jednou skórovali Hůlka, Puškáč, Kovařík a Mužík.

Mladoboleslavští v obou poločasech dali dvě branky. Nejprve se trefili Suchomel s Buryánem, ve druhém dějství na ně navázali Kodad a John. Středočeši ani ve třetím přípravném utkání pod novým trenérem Holoubkem neprohráli a podruhé zvítězili.

Teplice v dalším zápase Tipsport ligy v boleslavské skupině A prohrály s Chrudimí 1:2. O jediný gól sklářů se postaral Egypťan Jásir proměněným pokutovým kopem.

V konfrontaci se soupeřem z druhé nejvyšší soutěže neuspěl ani Jablonec, který v přestřelce podlehl Žižkovu 3:5. Branky Severočechů v Satalicích zaznamenali Drchal, Krulich a Hübschman.

"Když dostaneme tři góly po standardních situacích, je to nějaká vizitka hráčů. Je to o koncentraci a přístupu k zápasu," řekl jablonecký trenér Radoslav Látal.

Liberec remizoval s druholigovou Jihlavou 2:2. Všechny čtyři branky v Nymburce padly už v úvodní půlhodině. Slovan dvakrát prohrával, ale Tupta z penalty a Penner dokázali dvakrát odpovědět.

"Mohlo to skončit klidně 6:4. Šancí jsme asi měli více, takže z tohohle pohledu jsme měli k vítězství blíže, ale i Jihlava měla nějaké šance. Nemůžu tedy být úplně spokojen s defenzivou, když jsme soupeře pouštěli do šancí a dostali dvě laciné branky," uvedl liberecký trenér Luboš Kozel.

Přípravný fotbalový turnaj Tipsport liga:

Skupina A (Mladá Boleslav):

FK Teplice – Chrudim 1:2 (0:0)
Branky: 62. Jásir z pen. – 54. Kosek, 56. Jurčenko.

Sestava Teplic:

I. poločas: Němeček – Beránek, Knapík, Kričfaluši, Labík – Bednár, Mareček, Jukl, Radosta – Fila, Čerepkai.

II. poločas: Mucha - Švanda, Hora, Audinis, Urbanec - Hronek, Trubač, Křišťan, Gning - Jásir, Vachoušek. Trenér: Frťala.

FK Mladá Boleslav – Varnsdorf 4:0 (2:0)
Branky: 23. Suchomel, 40. Buryán, 68. Kodad, 74. John.

Zahajovací sestava M. Boleslavi: Trmal – Kadlec, Karafiát, Suchý, Suchomel – Král, Matějovský – Kostka, Ladra, Mašek – Buryán. Trenér: Holoubek.

Skupina B (Vlašim):

Vlašim – Bohemians Praha 1905 0:7 (0:1)
Branky: 52. a 83. Matoušek, 10. Křapka, 68. Hůlka, 70. Puškáč, 85. Kovařík, 88. Mužík.

Sestava Bohemians:

I. poločas: Reichl – A. Kadlec, Křapka, Hybš – Köstl, Jánoš, Hrubý, Shejbal (33. Farkaš) – Prekop – Kozák, Ristovski.

II. poločas: Reichl – Hůlka, Vondra, M. Kadlec – Dostál, Jindřišek, Beran, Kovařík – Matoušek – Mužík, Puškáč. Trenér: Veselý.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články