Společnost Ravensburger nabízí první ochutnávku sběratelských karetních her Disney Lorcana a očekávaných zážitků pro hráče pro rok 2024

Nový vstupní produkt Disney Lorcana TCG Gateway bude na trhu od září 2024

Oficiální série soutěží Disney Lorcana Challenge začne v Severní Americe a Evropě na jaře 2024

Uznávaný vydavatel oceňovaných deskových her a vysoce kvalitních hraček a puzzle Ravensburger dnes představil část nabídky sběratelských karetních her Disney Lorcana pro rok 2024 včetně nových produktů, soutěží a organizovaného hraní. Kromě toho také společnost uvedla oficiální data zahájení prodeje (4) sad, které se mají objevit v průběhu roku.

"Sběratelská karetní hra Disney Lorcana si získala přízeň hráčů, sběratelů a fanoušků po celém světě a my jsme za tuto podporu velmi vděční. Ukázalo se, že je to skvělý vstupní bod pro začínající hráče sběratelských karetních her, a my budeme i nadále dělat vše, co je v našich silách, aby byl produkt dostupný za doporučené maloobchodní ceny," uvedl globální vedoucí oddělení her společnosti Ravensburger Filip Francke. "I v roce 2024 budeme podporovat naši rostoucí a rozmanitou komunitu prostřednictvím nových objevů pro sběratele, organizovaného hraní, soutěží pro hráče a prostřednictvím nových produktů, které pomohou začínajícím fanouškům udělat první kroky ve světě sběratelských karetních her. Jsme teprve na začátku, ale zpětná vazba od zákazníků a data z odvětví nás utvrzují v přesvědčení, že tato hra bude na trhu velmi dlouho."

Sběratelská karetní hra Disney Lorcana představí nový samostatný produkt s názvem Disney Lorcana TCG Gateway, který má díky postupnému seznamování se s hrou usnadnit vstup do světa sběratelských karetních her novým hráčům. Tento dokonalý úvod do sběratelské karetní hry Disney Lorcana pro začátečníky obsahuje vše, co dva hráči potřebují, aby mohli ihned po rozbalení hry začít hrát: dva základní balíčky sběratelské karetní hry Disney Lorcana po 30 kartách, hrací desku pro dva hráče se stojánky pro postavy, pravidla a příručky pro hráče a další karty, které si hráči budou moci za odměnu přidat do svých balíčků, až se seznámí s jednotlivými typy karet a herními postupy. Až hráči projdou celou hru Gateway, budou mít sestavené dva standardní balíčky sběratelské karetní hry Disney Lorcana, se kterými mohou začít hrát s přáteli. Hra Gateway bude na trh uvedena v září 2024 a její doporučená prodejní cena bude 629,- Kč. Jedná se o hru pro dva hráče od 8 let.

Pro ostřílené hráče přináší rok 2024 zajímavé novinky týkající se soutěží a organizovaného hraní. Nejprve společnost Ravensburger v květnu 2024 zahájí oficiální sérii soutěží v Severní Americe a Evropě. Soutěže pod názvem Disney Lorcana Challenge začnou na regionální úrovni a z nich se hráči budou moci kvalifikovat na Mistrovství Severní Ameriky, respektive Evropy, přičemž nejlepší hráči získají pozvánku na Mistrovství světa, které se uskuteční počátkem roku 2025. Čtyři nejlepší hráči z každé soutěže se dle příslušného regionu kvalifikují na Mistrovství Severní Ameriky nebo Evropy. Další podrobnosti:

  • Mistrovství Severní Ameriky a Mistrovství Evropy se uskuteční koncem roku 2024. Hráči se mohou kvalifikovat na regionálních soutěžích Challenge; další příležitost ke kvalifikaci budou mít přímo na této akci.
  • Mistrovství světa 2025 bude pouze pro zvané a bude se konat v rámci větší otevřené akce.
  • Úplný harmonogram soutěží Disney Lorcana, registrace, pravidla a podrobnosti o výhrách budou zveřejněny na oficiálních stránkách sběratelské karetní hry Disney Lorcana (disneylorcana.com) v březnu 2024.

Na lokální úrovni přichází společnost Ravensburger s novým typem organizovaného hraní v prodejnách – mistrovství v jednotlivých sadách. Tato soutěž začne v dubnu 2024 po vydání sady Into the Inklands. Na vybraných místech schválených pro organizované hraní Disney Lorcana se bude moci uskutečnit soutěž věnovaná sadě Into the Inklands. Její součástí bude jedinečná kouzelná promo karta Stitch – Rock Star, kterou bude možné získat pouze jako cenu na soutěži Into the Inklands. Dva nejlepší hráči této soutěže budou také moci vyhrát hrací podložku s novým designem Stitch – Rock Star. Podrobnosti pro maloobchodní prodejny o možnosti pořádání soutěže Into the Inklands budou k dispozici koncem února.

Společnost Ravensburger již dříve oznámila, že plánuje vydávat čtyři sady ročně. Fanoušci sběratelské karetní hry Disney Lorcana si mohou v kalendáři poznamenat následující data oficiálního zahájení prodeje:

  • Into the Inklands 23. února 2024 v místních herních obchodech; 8. března 2024 na zbytku trhu.
  • Bude oznámeno (květen 2024) 17. května 2024 v místních herních obchodech; 31. května 2024 na zbytku trhu.
  • Bude oznámeno (srpen 2024) 9. srpna 2024 v místních herních obchodech; 23. srpna 2024 na zbytku trhu.
  • Bude oznámeno (listopad 2024) 15. listopadu 2024 v místních herních obchodech; 29. listopadu 2024 na zbytku trhu.

O sběratelské karetní hře Disney Lorcana

Hra Disney Lorcana, která byla poprvé vydána v srpnu 2023, je populární sběratelská karetní hra zasazená do podivuhodné říše Lorcana. Hráči se ujímají role Illumineerů a pomocí magického inkoustu přivolávají tým Disneyho postaviček, které vystupují známými i fantastickými způsoby. Hra je navržena tak, aby se ji mohli snadno naučit nováčci a zároveň aby nabízela strategickou hloubku pro zkušené hráče. Obsahuje stovky originálních uměleckých kousků od Disneyho, které si sběratelé zamilují. Je vhodná pro začátečníky, zkušené hráče sběratelských karetních her i fanoušky Disneyho. V rámci sběratelské karetní hry Disney Lorcana zatím vyšly dvě sady: The First Chapter a Rise of the Floodborn.

 

 

 

Klíčová slova ČR-USA-hračky-hobby-trh-zábava-firmy-Ravensburger

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.