Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

03.06.2024 14:00

Pozor na D5 - 140-150km na trase Praha - Rozvadov

Tvoří se 10 km dlouhé kolony. Z důvodu vážné DN na dálnici A6, u exitu Waidhaus, kdy je A6 uzavřena, se již vytvořila kolona vozidel.

Velká Jumping party v Plzni nalákala více než stovku sportovců – FOTKY

17.01.2024 15:15

O uplynulém víkendu se v hale Krašovská Aktivity centrum Plzeň konala Jumping party. Akce se setkala s úspěchem, vyprodaný akční zážitek nalákal přes sto účastníků.

Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (4)
Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (4)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (3)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (2)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (1)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (5)Jumping party Krašovská_0124_Krašovská aktivity centrum Plzeň (6)

Jumping je populární sport, který spojuje dynamický pohyb a zábavu. Jedná se o rytmické skákání na trampolíně při hudebním doprovodu. Můžete se při něm pořádně vyřádit, shodit přebytečná kila, zbavit se stresu a v neposlední řadě se pobavit.

Skvělá atmosféra panovala i v sobotu 13. ledna 2024 na Krašovské Aktivity centrum Plzeň, kde se konala Jumping party. Akce byla určená nejen vášnivým fanouškům jumpingu, ale také těm, kteří s touto aktivitou teprve začínají. Účastníkům nabídla dynamický mix moderních trendů a zážitkového pohybu.

Program zahájila úvodní slova Ivany Bubeníčkové, starostky MO Plzeň 1 a radního pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy města Plzně Tomáše Morávka. Poté už se na nic nečekalo a šlo se cvičit!

Na akci samozřejmě nechyběli certifikovaní instruktoři, kteří garantovali nezapomenutelný zážitek a přivedli účastníky k maximálnímu výkonu.

„Dvojice Anna Burianová a Michal Číhal zahájili program Jumping party. Jako druhé se představilo duo Veronika Sovičová a Martina Šulcová. Nechyběly ani Alena Kolínská, Michalea Schafferová, Michaela Kořínková a Jana Dubcová. Jedinečnou příležitostí letošního ročníku byla možnost skákat s Master guru Jumpingu, legendou Nailtonem Heringerem, což představovalo výjimečnou šanci pro všechny přítomné nadšence tohoto sportu,“ uvedla vedoucí manažerka Krašovská Aktivity centrum Plzeň Zdeňka Kamišová.

Akce se setkala s úspěchem, což potvrdilo vyprodání vstupenek a nadšení všech účastníků, kterých bylo více než sto.

Jumping party Plzeň 2024 byla nabitá nejen obrovským přílivem energie, ale také nezapomenutelnou atmosférou. „To nadšení ze sportu a samotného pohybu bylo vidět na každém účastníkovi, právě tohle je naším hnacím motorem pro další akce,“ dodává Zdeňka Kamišová.

Foto Krašovská Aktivity centrum Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství