TRANSDIMENZIONÁLNÍ MIMOZEMŠŤANÉ PROVOZOVALI ZÁKLADNY NA DNĚ OCEÁNU PO TISÍCE LET

V posledních letech vysoce uznávaní vládní činitelé, jako například nedávno zesnulý Kanaďan Paul Hellyer (1923-2021), naznačili, že světové vlády jsou v kontaktu a komunikují s mimozemšťany. Aby neriskovali ztrátu kontroly nad společností, odhalují tuto skutečnost jen pomalu. Přesto se v současné době mnohé věci vymykají kontrole a některé se již vymkly kontrole. Odhalování informací o UFO nyní dosáhlo nových rozměrů díky prohlášení vojenského whistleblowera Davida Grusche. Přesto se stále setkáváme s velkým odporem vůči zveřejňování těchto tajných informací. Je však pravděpodobné, že pravda o UFO bude brzy odhalena, což navždy změní naše chápání světa. Novináři se nechali slyšet, že do roka budou zveřejněny další údaje, protože řada anonymních zasvěcených osob předložila americkým politikům nezvratné důkazy o existenci UFO a pilotů-nelidí. Vlády držely obrovské množství údajů o UFO pod pokličkou celá desetiletí, ale tato taktika utajování nyní slábne.

Mezi zvláštní účinky kontaktu s inteligencí UFO patří chybějící čas a implantované vzpomínky, především fenomén únosu. Mimozemské bytosti nepochybně provozují na naší planetě základny a mnohé z nich se podle bývalých pracovníků amerického námořnictva nacházejí na dně oceánu. Existují do nich tajné vchody, a proto se neznámé létající objekty obvykle nacházejí nad oceány. V Kalifornii je již od 60. let minulého století známo ohnisko UFO, které se nachází mezi Long Beach a ostrovem Catalina, kde bylo v roce 2014 natočeno takzvané video Tic-Tac. Proto se neznámé objekty s lidskou posádkou obvykle nepozorovaně pohybují v našich oceánech, a proto jsou oficiálně označovány jako transmediální objekty. Neznámé inteligence cestují mezi Vesmírem, vzdušným prostorem a pod vodou.

Existují lodní deníky z 19. století, v nichž je zaznamenáno, že se z vody vynořily stříbrné disky, vznášely se v blízkosti lodí a pak odletěly. Podle odborníků jsou oceány pro určité formy života vhodnější než atmosféra, protože mají stabilnější tep

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.