Trefuje se do celebrit a ty mu stejně přišly pokřtít ročenku! TMBK vydává sbírku svých vtipů!
Zdroj: herminapress

Trefuje se do celebrit a ty mu stejně přišly pokřtít ročenku! TMBK vydává sbírku svých vtipů!

Vytvořeno dne 18.01.2024

Petra Nesvačilová, Marta Jandová, Denis Šafařík, Anna Jiřina Daňhelová a řada dalších osobností si nenechali ujít křest Ročenky Tomáše Břínka alias TMBK, který je bezesporu nejkontroverznějším audiovizuálním umělcem dnešní doby.

Proslavil se především svými povedenými kolážemi, které každodenně vznikají jako reakce na aktuální dění. Na sociálních sítích je velmi známou osobou a miláčkem celebrit, které jeho vtipy na své osoby přijímají s humorem.

Mezi hosty byl také novomanželský pár Daniela a Ondřej Brzobohatí. Na ty padla za loňský rok řada vtipů. Ondřej s Danielou si ze sebe legraci umí udělat a Břínkovi ročenku rádi pokřtili. „Je důležité se v životě smát a umět si ze sebe udělat legraci,“ shodli se oba.

Křest moderovala herečka a režisérka Petra Nesvačilová.

Ročenka všeho podstatného a pravdivého, co přinesl letopočet 2023. Historické události, privátní milníky i chvíle, které roztáčely spirálu osudu (nejen) české společnosti. To nejlepší z tvorby TMBK za uplynulý rok a to nejlepší i nejhorší, co lidstvo nabídlo. „Výtěžek z knihy bude stejně jako v loňském roce použit na právníky a nově i na psychoterapeuty,“ okomentoval s humorem svým vlastním ročenku TMBK. V baru Pruts zároveň zahájil stejnojmennou výstav. Jeho díla můžete v Pruts v centru Prahy vidět až do konce února.