Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxíků: Zdravotní problémy a kolaps! Expresu popsal podrobnosti

    Před pár lety si zlomil krček v levé noze, odvezla ho sanitka a on se pak učil znovu chodit. Nyní oblíbený zpěvák Pavel Vohnout (60) alias Kyklop z kapely Maxíci přiznal další zdravotní problémy. „Už jsem si podepisoval úmrtní list,“ napsal na sociální síti Vohnout, který pak Expresu popsal, co přesně se stalo a jak na tom aktuálně je.

    „Včera to se mnou seklo. Od včerejška postel, klídek, oddech a odpočinek. Zrovna zkolabovat není příjemný pocit, už jsem si podepisoval úmrtní list, ale už je to lepší přátelé. Workoholismus není dobrá charakterová vlastnost,“ napsal Pavel Vohnout alias Kyklop na svém facebookovém profilu.

    Redakci Expresu pak Vohnout popsal, co se přesně stalo.

    „Byl jsem v klidu doma a vypnul jsem únavou. Asi to přeháním, ale už je to lepší. Bylo to kvůli přepracovanosti. Infarkt to nebyl, šlo jen o reakci na únavu. Někdy to prostě přeháním a málo spím. Už mi není 20,“ uvedl zpěvák, který má aktuálně plné ruce práce.

    „Připravuje se vydání CD k 30 letům na hudební scéně. Chystají se také různě komponované pořady pro děti i dospělé k tomuto výročí. První vystoupení bude 10. února na plese v Mladé Boleslavi, pak to zase jede každý týden, ale příprava těch pořadů a desky nám dávají zabrat,“ svěřil se Pavel Vohnout.

    Zlomený krček v noze a výrazný úbytek váhy

    Frontman kapely Maxíci měl zdravotní problémy už v minulých letech. Konkrétně šlo o zlomený krček v levé noze. Na svém Facebooku pak dokumentoval léčbu a stěžoval si na nesnesitelné bolesti.

    „Žiju a už jsem sešroubovaný jak lego panáček, takže v pohodě. Není to pr*el se znovu učit chodit. A ta bolest, fuj,“ psal tehdy Vohnout.

    Zpěvák, který v minulosti vážil téměř 200 kilogramů, za poslední dobu také výrazně shodil na váze. Expresu v nedávném rozhovoru řekl, že šlo o cílené hubnutí a pomáhala mu kanadská dietoložka

    „Poradila mi a nastavila dietu. Šlo to strašně rychle dolů. Pak přišlo podvázání žaludku,“ svěřil se nám v roce 2022 Kyklop, který si také nechal chirurgicky odstranit převislou kůži z břicha, které říkal „kožní plachta“.

    Fotogalerie