Zimní pohoda v oblečení City Cool a slunečních brýlích od Asombroso

Přidat na Seznam.cz

I zima umí být krásná a okouzlující. Nejlépe si ji ale vychutnáme pořádně připraveni a oblečeni. Doplňte svůj šatník módními a pohodlnými kousky z kolekce City Cool od značky Asombroso, jejímž autorem je světoznámý návrhář Osmany Laffita. Celý look doplňte slunečními brýlemi, které jsou stylové, a i v zimě perfektně ochrání váš zrak. 

Čepice, šála a teplá mikina je základ

  • Pořádná zimní čepice je nedocenitelná. Ne nadarmo se říká, že nepřikrytou hlavou nám z těla uniká nejvíce tepla. Zimní čepice Asombroso nejenže pořádně zahřejí, ale jsou to navíc módní a nepřehlédnutelné doplňky. Dámské čepice zdobí decentní bambule, vybírat můžete i z pánských a unisex variant. Čepice jsou v trendy barvách, vyrobené ze směsové příze bavlna – akryl, a velice příjemné na dotek.
  • V mrazivých dnech vás zahřejí také praktické tunelové zimní šály, které jsou velmi pohodlné a nevyžadují žádné složité vázání ani úpravy. Vybírat můžete z dámských a pánských variant. 
  • Fajn tip nejen na zimní období jsou hřejivé dámské a pánské mikiny. Jsou doladěné módní kapucí, praktickou přední kapsou a špičkovou detailní výšivkou. Vyrobené jsou z tzv. počesané teplákoviny, která je teplejší a robustnější než ta klasická. Mikiny Asombroso jsou originální nadčasový kousek, který využijete jak pro sport a volný čas, tak i do práce. Pokud mikinu zkombinujete s klasickými kousky z vašeho šatníku, získáte tak oslnivý, mladistvý a trendy „athleisure“ styl.
  • Velkým hitem dámské módy jsou pak dlouhé mikiny, které lze nosit i jako šaty. Jsou perfektně kombinovatelné s legínami, džínami, teniskami i vysokými podpadky.

Look dolaďte slunečními brýlemi 

I v zimě je někdy sluníčko velmi ostré a na sněhu se sluneční paprsky silně odráží. Nejen na lyžích a běžkách, ale také při zimní procházkách a pochůzkách oceníte stylové sluneční brýle od Asombroso. 

Módní ručně vyráběné brýle nadchnou i toho nejnáročnějšího zákazníka. Vaše oči ochrání sluneční filtr kategorie 3 a UV filtr 400. Brýle jsou vyrobené z acetátu celulózy, což je extrémně lehký hypoalergenní plast na rostlinné bázi, který je hedvábný na dotek a poskytuje dokonalé pohodlí. 

Asombroso ve španělštině znamená úžasný… dechberoucí… „Asombroso vytváří jemnou síť, po které putuje radost, kterou si můžete dopřát každý den i Vy. Zažijte to se mnou,“ vybízí autor Asombroso Osmany Laffita. Vybírat můžete na webu www.asombroso.cz, kosmetiku a parfémy i v parfumeriích Fann.