S Kyklopem z Maxíků to seklo! Slova o úmrtním listu děsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

S Kyklopem z Maxíků to seklo! Slova o úmrtním listu děsí

Pavel Vohnout
Pavel Vohnout (Foto Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek, Facebook.com)

Prožil si hororové chvíle. Zpěvák z kapely Maxíci, Pavel Vohnout (60), známý pod přezdívkou Kyklop, nečekaně zkolaboval. Údajně za to mohlo přepracování.

Pracoval víc, než je zdrávo, a tělo si nakonec samo řeklo o pauzu. „Takže včera už to se mnou seklo, tak od včerejška postel, klídek, oddech, odpočinek, zrovna zkolabovat není příjemný pocit, už jsem si podepisoval úmrtní list, ale už je to lepší, přátelé. Workoholizmus není dobrá charakterová vlastnost. Váš Kyklop,“ napsal zpěvák na svůj Facebook, aby jeho blízcí a fanoušci věděli, že je v pořádku a rozhodl se zvolnit tempo.

Maxim Turbulenc: Sjezdili jsme 2 500 diskoték! Hlavně s "mašinkou"

Video se připravuje ...

Bývalého zpěváka kapely Maxim Turbulenc jeho sledující a kamarádi v odpočinku podporují. Přeci jen chtějí, aby byl Kyklop co nejdřív fit. „Opatruj se, nic se nemá přehánět. Ani práce," okomentoval zpěvákův status jeden ze sledujících. „Já jsem ti to říkal, nedal sis říci. Přeji brzké uzdravení, Pavlíku," podotknul jeden z Kyklopových přátel.

Maxim Turbulenc: S alkoholem už jsme sekli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.