Krach byznysu Cyrila Navrátila. Syn Žilkové svůj karavan prodává na sociálních sítích

Syn Veroniky Žilkové (62), Cyril Navrátil (34), se zbavuje svého karavanu, který mu sloužil jako zázemí pro byznys. Fanouškům, kteří si zoufají, kam teď budou chodit na kávu, odhalil i hlavní příčiny krachu.

Cyril Navrátil vlastní karavan, ve kterém pod názvem Café Poeta provozoval pojízdnou kavárnu. Ve Slaném tak lidé už dva roky mohli zajít na kávu, něco dobrého, ale také na různá scénická čtení, která pořádal i ve spolupráci se svou maminkou a herečkou Veronikou Žilkovou.

Za tu dobu však Poetu už dvakrát vykradli, naposledy to bylo v říjnu uplynulého roku, kdy Cyril Navrátil přišel o velmi cenné věci. I to je důvodem, proč se nyní karavanu zbavuje. „Když jsem přijel v pátek 27. října ráno do Slaného, nestačil jsem se divit. Okamžitě jsem volal policisty a ti vše na místě zaevidovali. Minule se mi kromě jiného ztratilo unikátní pero za 1800 korun, které je jediné svého druhu, takže pokud ho bude někdo používat, může se tím i sám usvědčit. Tentokrát si zloděj nebo zloději odnesli mlýnek na kávu, hrnek s logem Café Poeta a další věci,“ vypočítal Cyril pro kladenský deník celkovou škodu ve výši 13 tisíc korun. Nepomohly ani bezpečnostní kamery, které jsou v Kumpánově zahradě města Slaný, kde karavan stál.

Přečtěte si také: Rodina Veroniky Žilkové je za vodou. Synové získali obří dědictví po otci

Loupežníci a nízká návštěvnost, zdůvodnil prodej Navrátil

Nejen vloupání a odcizení věcí, ale i nízká návštěvnost nakonec donutila Cyrila Navrátila, aby svůj byznys ukončil. Karavan nabízí na sociálních sítích: „Na prodej... 3 lednice, 3 umyvadla... pracovní plocha z nerezu,“ uvedl stručně v příspěvku na Instagramu.

Někdo jezdí na Bali, Cyril do Slaného

Stálí zákazníci kavárny jsou smutní, že už si nedají vynikající kávu nebo banana bread či brownies. „Bohužel, loupežníci + nízká návštěvnost = konec,“ vyjádřil Cyril smutnou rovnicí odpověď, proč s Poetou končí. „Ani nevíte, jak mě to mrzí. Ale o víc peněz si už nemůžu dovolit přijít. Někdo jezdí na Bali. Já dva roky jezdil do Slaného. Ale když dojdou peníze, nedá se nic dělat,“ uzavřel s tím, že komornější kulturní akce by chtěl sem tam zkoušet dát. Ale pokud jde o kávu a brownies, těm už odzvonilo.

Podívejte se na Agátu Hanychovou a Cyrila Navrátila v soutěži Můj muž to dokáže:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková káva karavan podnikání sociální síť Slaný Cyril Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.