kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Byznys & Reality » Nejvíce cen z Estate Awards 2023 získala Penta Real Estate

Nejvíce cen z Estate Awards 2023 získala Penta Real Estate

Králi galavečera Estate Awards 2023 se stali zástupci developera Penta Real Estate. Odnesli si celkem tři skleněné cihly. Dvakrát zabodovala kancelářská budova Masaryčka, jednu cenu získal komplex Nová Waltrovka.

I pro vítěze třetího ročníku soutěže Estate Awards pro nejlepší developerské projekty v Česku vyrobila skleněné cihly sklárna Bomma podle návrhu designéra Václava Mlynáře. Tentokrát si pro ně ocenění přišli první prosincovou středu do Slovanského domu. Na pódium v sále Empire Hall museli třikrát vystoupat zástupci společnosti Penta Real Estate. Jejich Masaryčka, kterou navrhlo studio Zahy Hadid, získala cenu pro absolutního vítěze i prvenství v kategorii Komerční office projekt roku. Za projekt Nová Waltrovka si odnesli Cenu za veřejný prostor a urbanismus.

Dvě skleněné cihly připadly průmyslovému developerovi Urbanity za industriální kampus Urbanity Campus Tachov, a to jak v kategorii Industriální/logistický projekt roku, tak za zisk Ceny pro udržitelnost a ekologii.

Estate Awards pořádá od roku 2021 vydavatelství Premium Media Group pod záštitou odborného magazínu ESTATE. Odborná porota letos vybírala z 59 projektů přihlášených do šesti kategorií. „Těší mě, že bylo letos nominováno rekordní množství skvělých projektů nejen z Prahy, ale i dalších českých měst. I díky tomu jsme měli tu čest vybrat vítěze, kteří se svými projekty udávají trend českému developmentu,“ říká Štěpán Dlouhý, CEO vydavatelství Premium Media Group.

Přehled vítězů a všech nominovaných projektů přinesl magazín ESTATE v prosincovém čísle. Prohlédnout si je lze také na webu estateawards.cz.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky