Asko – Nábytek uvedl nový blog Inspirace s podcastem

pátek, 26. ledna 2024, 11:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Prodejce nábytku Asko – Nábytek spustil nový blog s názvem Inspirace, jehož součástí jsou i podcasty. 

Zdroj: Asko – Nábytek

Zdroj: Asko – Nábytek

Společnost Asko – Nábytek spustila na sklonku loňského roku nový blog s názvem Inspirace, jehož posláním je inspirovat v oblasti bydlení a interiérového designu, přinášet kreativní myšlenky a rady profesionálních stylistů a designérů nebo rozhovory se zajímavými osobnostmi z různých oborů ve formě podcastů

„Blog Inspirace není jen digitálním podobou tištěného magazínu Asko Inspirace, ale především dynamickou platformou, která umožňuje neustálé propojení tématu bydlení s lidmi, kteří k němu mají co říci, se zákazníky a prostřednictvím interního blogu mASKOt také oslovit naše zaměstnance,“ říká Andrea Štěpánová, marketingová ředitelka Asko – Nábytek. 

Blogu předcházel tištěný magazín Inspirace, který vznikl v roce 2021. „Hned od začátku jsme věděli, že nechceme skončit jen u tištěné podoby a že Inspirace má velký potenciál. Chtěli jsme tento projekt rozvíjet a posunout do online prostředí, kde bychom mohli nabídnout našim zákazníkům ještě zajímavější, a především aktuálnější obsah,“ popisuje Štěpánová.

„Inspirace často prezentuje produkty v nečekaných souvislostech a barevných kombinacích na designově vytříbených fotografiích a v promyšlených fotopříbězích,“ vysvětluje Linda Jandová, editorka magazínu, která navrhla základní koncept a rubriky původního časopisu. Dodává, že cílem magazínu je prezentovat společnost Asko – Nábytek jako dokonalého partnera pro každého, kdo si chce vytvořit krásný a útulný život v jakémkoliv stylu.

Velký důraz je u blogu kladen nejen na obsahovou stránku, ale na celkový design magazínu. Prodejce nábytku spolupracuje na tvorbě blogu s designéry, fotografy a k rozhovorům si zve známé osobnosti, jako je například Adéla Vinczeová, cukrář Josef Maršálek, krasobruslař Tomáš Verner, herečky Linda Rybová a Martha Issová a mnozí další. Součástí blogu je i nový podcast lASKOminy, jehož nový díl bude k dispozici na platformě YouTube vždy poslední středu v měsíci. 

Společně s blogem Inspirace pro veřejnost vznikl také interní blog mASKOt, jenž navazuje na interní tištěný magazín, který byl vydávaný od roku 2018 každý půlrok. Obsah blogu pro zaměstnance je rozdělen do čtyř sekcí: zaměstnanci, firma, zajímavosti a zábava. „Za nejdůležitější považujeme to, že se zaměstnancům otevírá možnost pomáhat nám obsah tvořit. Chceme, aby se nestyděli přispívat a se stejnou samozřejmostí, s jakou si jdou o přestávce popovídat s kolegy do kuchyňky se zapojili do blogu,“ dodává Andrea Štěpánová.  

-stk-