Fairmont St Andrews: pětihvězdičkový resort, který nabízí exkluzivní manor

26. Leden 2024 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 21108

Pokud hledáte luxusní a pohodlné ubytování ve Skotsku, pak byste měli zvážit Fairmont St Andrews, pětihvězdičkový resort, který se nachází na 210 hektarech pozemků na útesech s výhledem na záliv St Andrews. Tento resort nabízí nejen nádherné pokoje a apartmány, ale také vlastní golfové hřiště, lázně, bazén a několik restaurací. Fairmont St Andrews je ideálním místem pro relaxaci, sport i kulturu.

Fairmont St Andrews má 211 pokojů a 17 apartmánů, které jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV a moderními koupelnami s podlahovým topením. Všechny pokoje a apartmány mají také nádherný výhled na moře nebo okolní krajinu. Pro ještě více prostoru a soukromí si můžete vybrat jeden z exkluzivních manor homes, které se nacházejí v docházkové vzdálenosti od hlavní budovy. Tyto čtyřpokojové a čtyřkoupelnové vily jsou opravdovým standardem luxusu a pohodlí mezi 5-hvězdičkovými hotely ve St Andrews.

Fairmont St Andrews se také pyšní dvěma světovými golfovými hřišti, která jsou otevřena pro hosty i veřejnost. Jedno se jmenuje The Torrance Course a je navrženo legendárním golfistou Samem Torrancem. Toto hřiště je mistrovského charakteru a je jedním z nejlepších golfových hřišť ve Velké Británii a Irsku. Druhé se jmenuje The Kittocks Course a je navrženo renomovaným architektem Gene Batesem. Toto hřiště je také velmi kvalitní a nabízí nádherné výhledy na pobřeží Fife. Oba kurzy jsou vhodné pro různé úrovně zkušeností a nabízí výzvu i zábavu.

Fairmont St Andrews má také skvělé wellness zařízení, kde si můžete dopřát relaxaci a regeneraci. Resort má moderní posilovnu, 16metrový bazén, parní lázeň, saunu a vířivku. Resort také nabízí různé masáže, ošetření obličeje, manikúru, pedikúru a další služby v Fairmont Spa. Pokud máte chuť na něco dobrého k jídlu nebo pití, můžete si vybrat z několika možností v resortu. Můžete si například zajít do dvouhvězdičkové restaurace St Andrews Bar & Grill, která servíruje nejlepší skotský steak a mořské plody s úžasným výhledem na středověké město. Nebo si můžete zajít do nádherné restaurace La Cucina, která servíruje autentické italské recepty od autentických italských šéfkuchařů.

Fairmont St Andrews je tedy skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlné ubytování ve Skotsku. Resort je dostupný na oficiálním webu Fairmont St Andrews, kde si můžete prohlédnout aktuální nabídku, objednat si pobyt online nebo najít nejbližší prodejnu. Můžete také sledovat resort na sociálních sítích jako Instagram, Facebook nebo YouTube, kde se dozvíte o novinkách, akcích a zajímavostech ze světa Fairmont St Andrews.

Galerie