Módní policie z Plesu jako Brno: Jitka Kocurová v královské modři, Taťána Kuchařová v tylových šatech barvy hořčice

Módní policie z Plesu jako Brno 2024: Jitka Kocurová v královské modři, Taťána Kuchařová v tylových šatech barvy hořčice
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Moderátorka Gabriela Partyšová oblékla na letošní Ples jako Brno plesové šaty ve světle zlatém odstínu bez rukávů a s hlubokým výstřihem.Gabriela doplnila šaty psaníčkem ve stejném odstínu.Gabriela Partyšová vsadila také na výrazné šperky.Doprovod dělal Gabriele Partyšové její partner, miliardář Igor Fait.+ 34 fotek+ 35 fotek

Plesovou sezonu letos zahájil opulentní Ples jako Brno. Pojďte si s námi detailně prohlédnout nejkrásnější róby českých celebrit. Modelka Jitka Kocurová (44) zazářila v královsky modré saténových šatech, moderátorka Gabriela Partyšová (45) vsadila na něžné zlatavé odstíny a modelka Taťána Kuchařová (36) vynesla tylovou róbu v hořčičné barvě a blyštivé diamantové šperky.  

Veronika Nováková
Veronika Nováková 28. 01. 2024 09:25

Mezi další známé dámy, které navštívily letošní Ples jako Brno, patří modelka Nikol Švantnerová (31). Loni jsme ji zde mohli zahlédnout s těhotenským bříškem, letos už se blýskla v pastelově růžové róbě ozdobené pštrosím peřím od návrhářského dua Poner. Okouzlující byla také modelka Kristýna Schicková (29), která vynesla róbu od návrhářky Sandry Mark a diamantové šperky od klenotnictví Gismondi. Detailní fotografie šatů, kabelek i šperků naleznete v naší bohaté fotogalerii.

Doporučené video: Eva Perkausová na Česko-Slovenském plese

Jitka Kocurová v královsky modré róbě

Modelka Jitka Kocurová (44) se před lety právě v Brně seznámila se svým manželem podnikatelem Tomášem Abrahamem a letos si toto výročí společně rádi připomněli. Modelka vynesla na Ples jako Brno saténovou společenskou róbu korzetového střihu bez ramínek v barvě královské modře nebo též kobaltově modré.

Nechyběla výrazná štrasová spona v oblasti pasu, kterou Jitka doplnila výrazným širokým náhrdelníkem a také třpytivými modrými střevíčky. Jako doplněk zvolila Jitka černé kožené psaníčko. Vlasy nechala blonďatá modelka sepnout do výčesu, přičemž zvlněné přední prameny jen volně splývaly kolem kontur obličeje.

Taťána Kuchařová v tylových šatech barvy hořčice

Modelka Taťána Kuchařová (36) je na Plesu jako Brno každoročním hostem a ujít si jej nenechala ani tentokrát. Letos Taťána vybírala z šatů návrhářky Natali Ruden a rozhodla se pro tylovou róbu v netypické barvě hořčice. Šaty korzetového střihu bez ramínek vyšperkovala návrhářka aplikacemi kamínků a také tylovou ozdobou na levém rameni.

Taťána šaty doplnila výraznými diamantovými náušnicemi a prstenem, jejichž detail naleznete v naší fotogalerii, přičemž nehty nechala Taťána nalakovat do odstínu tmavě červené až hnědé. Coby doplněk zvolila modelka ikonické psaníčko Knot od značky Bottega Veneta v barvě své róby. Vlasy Taťána podobně jako Jitka Kocurová zvlnila a nechala sepnout do volného výčesu.

Gabriela Partyšová se třpytila jako zlatá rybka

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) rovněž patří k pravidelným hostům Plesu jako Brno. Letos přišla v doprovodu svého partnera, miliardáře Igora Faita. Gabriela pro tentokrát oblékla plesové šaty ve světlém zlatavém odstínu klasického střihu, ovšem s hlubokým výstřihem a s aplikacemi třpytivých kamínků.

Moderátorka si neodpustila ani výrazné náušnice s velkými světle růžovými kameny a také diamantové prsteny. Psaníčko moderátorka sladila se zlatavou barvou svých šatů. Vlasy ponechala Partyšová rozpuštěné, nechala je pouze natupírovat a lehce zvlnit. Manikúru zvolila v odstínu něžné světle růžové.

Na všechny okouzlující róby z letošního Plesu jako Brno včetně detailů jednotlivých kolekcí šperků se můžete podívat do naší velké fotogalerie.

Související články

Další články