InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Absolventský koncert hudebního oddělení ZUŠ

    pondělí 3.6 18:00 - Městská galerie Vodňany

  • Pohádky pana Pohádky

    pondělí 3.6 9:30 - Městské divadlo Prachatice

    Vtipné zpracování známých pohádek.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Anketa: Domácí úkoly ano či ne?

Jste v základních školách pro zrušení domácích úkolů?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Mladší přípravka Milevska triumfovala na domácím klání

MILEVSKO – Hned druhý den po starší přípravce patřila sportovní hala v rámci seriálu mládežnických turnajů O pohár ZVVZ Milevsko nejmenším nadějím ročníků narození 2015 a mladší. Loni vyhrály senzačně Božetice. Letos si pro sebe uzmula prvenství domácí mladší přípravka FC ZVVZ Milevsko A, která turnaji dominovala a zaslouženě vyhrála, když nenašla za celý den jediného přemožitele. Ve finále porazila Vlachovo Březí 2:0, až v poslední tříminutovce skórovali Adam Jedlička a poté Filip Zeman. Svěřenci trenérů Miroslava Strnada, Tomáše Hrycha, Lukáše Kosobuda a Petra Pešaty šli do finále z pozice favoritů, protože Březí porazili už ve skupině. Třetí skončila Blatná, milevské béčko bralo rovněž pěkné páté místo.

Turnaj se hrál tradičně pod záštitou města Milevska a Jihočeského kraje, ceny předávali místostarostka Markéta Honzíková a předseda klubu FC ZVVZ Milevsko Jiří Jordán. Z individuálních cen byl nejlepším hráčem vyhlášen domácí autor vítězného finálového gólu Adam Jedlička z Milevska A, nejvíce branek nasázel osmigólový Tomáš Šílený z Vlachova Březí a nejlepším brankářem byla vyhlášena Vanessa Veselá z Milevska B, která svými výkony všechny příjemně šokovala, protože normálně ani nechytá.

Konečné pořadí: 1. Milevsko A, 2. Vlachovo Březí, 3. Blatná, 4. Meteor Tábor, 5. Milevsko B, 6. Písek, 7. Křemže, 8. Jindřichův Hradec, 9. Dolní Bukovsko, 10. Jistebnice.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace