Dopřejte své pleti intenzivní péči s pleťovými séry Asombroso

Přidat na Seznam.cz

Také milujete pleťová séra? Tito pomocníci jsou doslova „napumpovaní“ účinnými látkami a poskytují tak velmi efektivní péči o pleť. Séra jsou vhodná pro všechny věkové skupiny a lze je i vrstvit a kombinovat.

Jak vlastně fungují pleťová séra?

Pleťové sérum je velmi účinný koncentrovaný produkt intenzivní péče o pleť. Sérum mívá lehkou texturu a menší molekuly, díky kterým pronikne hluboko do pleti. Množství aktivních pečujících látek je v séru mnohonásobně vyšší než například v krému, proto se nemusíte bát ani menšího balení.

Zdroj: Asombroso

Sérum se nanáší na dokonale vyčištěnou pleť ráno i večer. Stačí nanést pár kapek a po vstřebání (vklepáním a vmasírováním) se aplikuje krém, který účinné látky v pleti uzamkne. Vhodný je denní krém The One Day Cream, noční krém The One Night Cream, nebo oblíbený bestseller, intenzivní liftingový krém The One Snake Cream.

Pleťová séra Asombroso

Vybírat můžete z těchto pleťových sér

  • Intenzivní liftingové sérum The One Lifting Serum zajistí hloubkovou regeneraci a hydrataci pleti a je doslova záchranou pro unavenou a stárnoucí pleť. Tu zpevní, vypne a vyhladí jemné vrásky. Sérum obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou, lecitin, vitamín C a extrakt z ovoce posvátného stromu kygélie africké.
  • Hyaluronové sérum The One Hyaluron Serum má vysoké množství MLW kyseliny hyaluronové, která umí skvěle hydratovat, obnovit elasticitu a redukovat vrásky. Obnovuje i pevnost pleti a krásně regeneruje. Sérum je vhodné i v případě akné a u problematické a nečisté pleti. 
  • Intenzivní hydratační péče The One Hydro Booster okamžitě hydratuje a ošetří dehydratovanou a povadlou pleť. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, bambucké máslo, vitamín E, arganový olej, LACTIL® a HYDRACTIN®, který zvyšuje hydrataci pokožky a hladinu vlhkosti pleti.

Asombroso ve španělštině znamená úžasný… dechberoucí… Kosmetická řada Asombroso The One obsahuje pečlivě vybrané, aktivními složkami nabité produkty pro péči o pleť i tělo, které uspokojí potřeby i té nejnáročnější pleti. „Z celého srdce věřím, že každý má právo cítit se úžasně, a proto budu rád, pokud se i vy díky produktům Asombroso The One budete takto cítit,“ doplňuje autor Asombroso, sám Osmany Laffita. Produkty Asombroso najdete na webu www.asombroso.cz, parfémy a kosmetiku pak navíc v parfumeriích Fann.