Marie Rottrová dokonale překvapila své fanoušky. Už rok je z ní prababička!

Zpěvačka Marie Rottrová nám svými písničkami dělá radost již více než šest desítek let. Několikrát se sice pokusila svou úspěšnou hudební kariéru ukončit, ale nakonec se po čase vždycky zase vrátila. První dáma českého soulu je velmi aktivní i na sociálních sítích a její poslední příspěvek na Instagramu způsobil opravdu velké překvapení.

Na prababičku rozhodně nevypadá

I když legendární zpěvačka se svými fanoušky prostřednictvím instagramového profilu pravidelně komunikuje, většinou zveřejňuje informace, které se vztahují k jejím vystoupením a koncertům. Občas sice udělá svým obdivovatelům radost společným příspěvkem s manželem Milanem Říhou, ale pokud jde o její syny či vnoučata, až doteď jejich soukromí poměrně chránila.

Proto všem tak trochu vyrazil dech její poslední příspěvek, ve kterém prozradila, že už je rok šťastnou prababičkou. Jako „důkaz“ připojila fotografii s roztomilým blonďatým andílkem v náručí, kterou doplnila následujícími slovy: „Tak tohle je můj pravnouček, roční, věčně veselý, naše sladké zlatíčko.“

Zpěvačka, manželka i babička

Není divu, že mnoho fanoušků zpěvačku ihned zahrnulo blahopřejnými komentáři i otázkami, jak se chlapeček jmenuje či kdo ze zpěvaččiných vnoučat už má vlastní rodinu. Je totiž všeobecně známo, že Marie Rottrová je několikanásobnou babičkou. Mladší syn Vítek má dva dospělé syny Bruna a Maxe, starší syn Martin, který žije v Kanadě, má rovněž dva syny, kteří jsou ale mladší.

Oba synové Marie Rottrové vzešli z jejího prvního manželství s hudebníkem Vlastimilem Kučajem. Na konci osmdesátých let se zpěvaččiným druhým manželem stal Čechoněmec Jiří Burgestein a v červnu 2016 si pak do třetice všeho dobrého vzala Milana Říhu. Svatbu, která proběhla v kostele v malé obci Neratov v Orlických horách, se jim tehdy podařilo dokonale utajit.

Zdroj: Instagram/marierottrova_official

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu