InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vernisáž výstavy kuriozit k 120. výročí založení muzea

    středa 1.5 16:00 - Muzeum, Vodňany

  • Výstava historických hraček

    středa 1.5 9:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Soběslav se přiblížila čtvrtfinále s Veselím. V neděli porazila v souboji o 5. místo Střelce

Soběslav si poradila s hradeckými Střelci 7:4. , Autor: Josef Janda

Soběslav si poradila s hradeckými Střelci 7:4.     Autor: Josef Janda

SOBĚSLAV - Do konce základní části krajské hokejové ligy zbývá Spartaku Soběslav odehrát jediný zápas a je velice pravděpodobné, že si to ve čtvrtfinále play-off rozdá s veselskou Lokomotivou. Tradičnímu souboji rivalů jsou spartakovci po nedělním zápase se Střelci z Jindřichova Hradce o pořádný kus blíže. V přímém souboji o 5. místo zvítězili totiž svěřenci Davida Pánka 7:4 a v posledním kole jim stačí uhrát ve Vimperku stejně bodů, kolik jich uhrají Střelci na Hluboké. V nedělním utkání napadalo v Soběslavi 11 gólů a domácí se prali se závažnými individuálními chybami. Na začátku druhého dějství vedli už o tři branky, v jeho dalším průběhu ale přestali hrát a dovolili soupeři i kontaktní gól. Definitivní rozuzlení nabídla až třetí perioda, kdy domácím pomohl Hákův gól při oslabení. Střelci už v závěru nenalezli síly, inkasovali posedmé a Soběslav se radovala z důležitého vítězství 7:4.

 

O druhé přestávce nachystali zástupci klubu slavnostní chvíli pro odchovankyni Adélu Pánkovou. Soběslavští ocenili její úspěšnou reprezentaci na lednovém mistrovství světa žen U18, odkud Pánková přivezla stříbrnou medaili. Kapitán Jan Žákovský předal kytici a stále ještě patnáctiletá hokejistka převzala krásný dárek i od dalších zástupců klubu.

OLH Spartak Soběslav – HC Střelci Jindřichův Hradec 7:4 (2:1, 2:2, 3:1), branky a nahrávky: 10. O. Pánek (V. Pánek, Škoda), 15. Škoda (Hák, O. Pánek), 22. Hák (V. Pánek, O. Pánek), 23. Nevšímal (Žákovský, Slabý), 43. Novák (Duben), 50. Hák, 59. T. Tržil (Nevšímal, Žákovský) – 14. Štrajt, 37. Popelka (Šimek, V. Tržil), 39. V. Tržil (Šimek, Svoboda), 46. Egert (Drbal), rozhodčí Novotný, Hamr – Kopřiva, Hron, vyloučení 6:4, využití 1:0, v oslabení 1:1, 333 diváků.

Soběslav: Baloun (Panský) – T. Tržil, Kubeš, Čížek, V. Pánek, Duben, Šrubař – Slabý, Žákovský, Nevšímal, Hák, Škoda, O. Pánek, Pauš, Novák, Himpan, Šimák, Kučera.

Střelci J. Hradec: Vácha (Pachman) – Punda, Popelka, Ištvánik, Kubín, Janeček, Kocar – Svoboda, Šimek, V. Tržil, Anderle, Sumerauer, Heřmánek, Štrajt, Egert, Drbal.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k souboji mezi Soběslaví a Jindřichovým Hradcem další podrobnosti.

Trenér Soběslavi David Pánek zhodnotí utkání a zamyslí se nad individuálními chybami svých svěřenců.

Útočník Soběslavi Martin Hák zmíní, kdy se zápas zlomil na stranu domácích. A co říká na možnost zahrát si čtvrtfinále play-off proti veselské Lokomotivě?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace