Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř rok trvá vztah Petra Vondráčka (48)Šárky Vaňkové (36). Ta se kvůli lásce přestěhovala po letech znovu do Prahy. „Je to hezký, to nám stačí. Šárka je v Praze, bydlíme spolu,“ prozradil Super.cz Vondráček.

Pojí je láska, ale už také práce. Společně začali vystupovat, za sebou mají koncert a čekají je i plesy. „Když nás chtějí někde spolu, tak proč ne. Oba děláme muziku, oba zpíváme, já hraju na piano, tak jsme vytvořili program. Měli jsme vánoční akci, budeme spolu moderovat nějaký ples, zpívat spolu. Spíš okolnosti nás k tomu přivedly, ne že bychom to plánovali,“ vysvětluje Vondráček.

„Kdyby chtěli, aby se Šárkou moderoval třeba Honza Čenský, tak řeknu jasně, ať si taky užije,“ dodal s humorem.

Pár nyní čeká výročí vztahu. Velká oslava nebo dovolená ale v plánu není. „Já na tyhle věci nejsem, výročí si samozřejmě hlídám, ale že bych kvůli tomu musel kupovat zájezd někam na druhou stranu zeměkoule, to ne,“ dodal Vondráček na tiskové konferenci k připravovanému muzikálu Troja v Divadle Broadway. Muzikál bude mít premiéru již 1. února.

Reklama

Další články

Načítám