Seznamte se s novou Supergirl! Supermanovu sestřenici si zahraje herečka z Rodu draka

Původ Supergirl bude výrazně temnější.

Zdroj: DC Comics

Australská herečka Milly Alcock, známá z Rodu draka, byla obsazena jako nová představitelka Supergirl do připravovaného snímku Supergirl: Woman of Tomorrow. O roli se ucházela také Meg Donnelly z Americké manželky.

Milly Alcock prorazila jako mladá Rhaenyra Targaryen v první řadě Rodu draka. Dříve se objevila také v seriálech Upright nebo Ozvěny minulosti. Role v superhrdinském snímku Supergirl: Woman of Tomorrow, částečně inspirovaným stejnojmennou komiksovou sérií Toma Kinga a Bilquis Evely, bude pro herečku první velkou filmovou zkušeností. Prozatím není jasné, zda ji uvidíme už v novém Supermanovi, případně až v její sólovce.

Čtěte také: Christian Bale slaví 50 let! Připomeňte si jeho 10 nejlepších filmů

Informaci o obsazení Alcock potvrdil James Gunn v pondělí na Instagramu. „Milly je fantasticky talentovaná mladá herečka a já jsem neuvěřitelně nadšený, že se stane součástí DCU,“ napsal Gunn. „Ano, poprvé jsem se o ní dozvěděl v Rodu draka, ale její konkurzy a kamerové zkoušky pro Supergirl mě ohromily.“ Dodal, že ztělesňuje postavu, jak si ji představovali komiksový autor King, kreslířka Evely a scenárista Nogueira.

„Uvidíme rozdíl mezi Supermanem, který byl poslán na Zemi a vychováván milujícími rodiči od dětství, oproti Supergirl, která vyrostla na úlomku z Kryptonu, a která prvních 14 let svého života sledovala, jak všichni kolem ní umírají a jsou zabíjeni strašnými způsoby, a teprve až pak přišla na Zemi,“ řekl v roce 2022 James Gunn, jehož Superman: Legacy se začne natáčet už v březnu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený James Gunn (@jamesgunn)