Hlavní obsah
Sport

Filip Chytil má po sezoně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Filip Chytil

Pro Filipa Chytila skončila sezona z podobných důvodů jako u Jakuba Voráčka. Nedokázal se plně zotavit po následcích otřesu mozku.

Článek

Pro Filipa Chytila měla být tato sezona zlomová. Český útočník v barvách New York Rangers se lepšil sezonu od sezony a pozice ve třetí lajně, která pro něj byla již malá. Jelikož i s menším vytížením dokázal zaznamenat i 20 branek za sezonu.

A právě v této sezoně koketoval i s první lajnou vedle Artěmije Panarina. Ovšem zdraví mu umožnilo v letošní sezoně odehrát pouze 10 duelů základní části, ve kterých si připsal 6 nahrávek.

Od začátku listopadu byl mimo hru, kdy na ledě Caroliny pravděpodobně utrpěl další otřes mozku a dlouhá rekonvalescence vyvrcholila tím, že v letošní sezoně se na led již nevrátí. Vedení New Yorku vydalo prohlášení, že vynechá zbytek sezony, aby se plně uzdravil a byl připraven a prodat své zkušenosti v sezoně 2024/25.

Nabízí se tu trochu paralela s Jakubem Voráčkem, ten prakticky ze stejného důvodu přerušil prozatím svou hokejovou kariéru. Doposud ji oficiálně neukončil. Každopádně je to obrovská ztráta nejen pro tým Rangers, ale i pro českou hokejovou reprezentaci na domácím šampionátu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Filip Chytil

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz