Spolupráce

Firemní akce rozhodně nemusí být nuda. Využijte komplexní služby, které nabízí Hotel Resort Equitana

Každý zaměstnavatel dobře ví, že spokojený zaměstnanec je polovinou úspěchu. Pokud bude váš tým dobře fungovat, lidé si budou vzájemně pomáhat a budete mezi sebou pěstovat i přátelské vztahy, je jisté, že se to pozitivně projeví i na pracovních výkonech. A jak toho docílit? Nejlepší volbou je firemní teambuilding, který utužuje kolektiv a přispívá k dobré atmosféře na pracovišti. Kde ho ale uspořádat, aby si každý přišel na své?

Široká nabídka služeb pro každého

Hotel Resort Equitana odpovídá na potřeby firem a nabízí úžasný komfort a širokou škálu služeb a aktivit pro různé druhy pracovních kolektivů. Základem jsou samozřejmě kvalitní a dobře vybavené konferenční prostory. Samozřejmostí je kvalitní ozvučení, připojení ke stabilní Wi-Fi, projektor, klimatizace a další potřebné vybavení. Můžete zde uspořádat setkání nebo konferenci až pro 130 účastníků.

Zážitky, na které budete dlouho vzpomínat

Součástí teambuildingu by měly být společné teambuildingové aktivity – tedy činnosti, při kterých si můžete vytvořit společné vzpomínky, pobavit se, více se seznámit a utužit vztahy. Resort nabízí vyžití pro různé druhy kolektivů, ale i rozmary počasí. Užít si můžete jedinečný zážitek z jízdy na koňském hřbetě, ale pro méně odvážlivé je možnost užít si také tradiční bowling či minigolf a pro dobrodruhy pak jedinečný bungee jumping či simulátor stavu beztíže. Při hezkém počasí by byla škoda nevyužít také krásy okolní přírody Orlíku a Brd.

Po aktivitách kvalitní odpočinek

Je jasné, že po celodenních aktivitách by neměl chybět také pořádný relax a odpočinek. Hotel Resort Equitana nabízí wellness služby, bazén, kreativní dílny a samozřejmě vyhlášené jídlo. Firemní akce s ubytováním se tak promění v dokonalý zážitek spojený se vším, co si člověk od příjemně stráveného času slibuje. Resort nabízí více než 150.000 m2 zábavy, kde se nebude nudit skutečně nikdo. Mnohdy totiž může být těžké skloubit různé zájmy a představy členů pracovního kolektivu, ale zde si skutečně každý přijde na své.

Zdroj fotografií: equitana.cz

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button