Samsung zahájil prodej mobilů Galaxy S24 s umělou inteligencí. Je o ně enormní zájem

Chytré telefony Samsung Galaxy S24 představují první krok k éře mobilních telefonů s umělou inteligencí

Společnost Samsung Electronics začala v Česku prodávat novou řadu telefonů Galaxy S24, kterou tvoří modely Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ a Galaxy S24. Jejich prodej v rámci předobjednávek výrazně překonal loňskou řadu Galaxy S23. Nové telefony lákají na revoluční funkce Galaxy AI a špičkové parametry. Zákazníky zaujal především nejvyšší model Galaxy S24 Ultra, který si objednalo víc než 60 % z nich. Největší zájem je o modely v černé barvě a s větší pamětí.

Řada Galaxy S24 představuje první krok k éře mobilních telefonů s umělou inteligencí. Tento revoluční posun se podepsal také na úspěšnosti předprodejů. „Jsem příjemně překvapen, jaký úspěch mělo v České republice uvedení nové řady telefonů Galaxy S24. V rámci předobjednávek byl největší zájem o model Galaxy S24 Ultra, který si objednalo 61 % zájemců. U zákazníků vedla elegantní černá barva a vyšší paměťové kapacity. I díky promoakcím zvolilo větší paměť 95 % zájemců,“ říká Tomáš Balík, šéf mobilní divize Samsung Electronics Česká a Slovenská republika. Černá barevná varianta převládala ve 40 % předobjednávek, dále měli zákazníci zájem o šedou (29 %) nebo fialovou verzi (13 %).

002-family-galaxy-s24ultra-s24plus-s24-titaniumgray-cobaltviolet-amberyellow-spen

Prémiový design a barvy inspirované přírodou

Modely se prodávají v několika barevných variantách a jejich doporučená maloobchodní cena začíná na 21 990 Kč. Modely Galaxy S24 a S24+ jsou k dispozici ve stylové Onyx Black (černá), Marble Gray (šedá), Cobalt Violet (fialová) and Amber Yellow (žlutá). Galaxy S24 Ultra se prodává v odstínech titanu. Titanium Gray (Šedý titan), Titanium Black (Černý titan), Titanium Violet (Fialový titan) a Titanium Yellow (Žlutý titan) jsou doplněny titanovým rámem, který přispívá k jeho dlouhověkosti a odolnosti. Navíc lépe padne do ruky a snáze se sním pracuje. Samsung připravil i exkluzivní barevné kombinace: ikonickou Jade Green, hřejivou Sandstone Orange nebo ledovou Saphire Blue, které jsou dostupné na e-shopu samsung.cz a v kamenných prodejnách.

MODELVELIKOST ÚLOŽIŠTĚBARVYDOPORUČENÁ MALOOBCHODNÍ CENA
Galaxy S24256 GBČerná, Šedá, Fialová, Žlutá, zelená Jade Green*, oranžová Sandstone Orange*, modrá Saphire Blue*23 499 Kč
128 GB21 999 Kč
Galaxy S24+512 GBČerná, Šedá, Fialová, Žlutá, zelená Jade Green*, oranžová Sandstone Orange*, modrá Saphire Blue*30 999 Kč
256 GB27 999 Kč
Galaxy S24 Ultra1 TB**Černý titan, Šedý titan, Fialový titan, Žlutý titan, zelená Titanium Green*, oranžová Titanium Orange*, modrá Titanium Blue*44 499 Kč
512 GB38 499 Kč
256 GB35 499 Kč

Všechny uvedené ceny jsou doporučené maloobchodní ceny stanovené výrobcem. Prodejní cena se může lišit v závislosti na prodejci.

Accessory 2_LI

Galaxy AI mění svět

Inovativní a praktické funkce Galaxy AI mění způsob, jakým komunikujeme, tvoříme a objevujeme svět kolem sebe. Od komunikace bez bariér pomoci Simultánního předkladu (Live Translate) až po nový standard vyhledávání s funkci Circle to Search with Google, Galaxy AI mění naše každodenní zvyklosti. Kreativce potěší grafické nástroje s Galaxy AI, které umožní jednoduše upravovat fotografie a videa, měnit kompozici či přidávat a mazat nechtěné objekty. Nástroj Návrhy úprav (Edit Suggestion) sám navrhne optimální úpravy fotografií.

Samsung se zavazuje k prodlužování životnosti produktů, a proto nová řada Galaxy S24 nabízí sedm generací aktualizací operačního systému a sedm let bezpečnostních aktualizací.