Zavřít reklamu

Samsung na závěr své lednové akce Galaxy Unpacked, na níž představil novou vlajkovou řadu Galaxy S24, překvapivě poodhalil svůj první chytrý prsten s předpokládaným názvem Galaxy Ring. Může chvíli trvat, než o něm korejský obr poskytne více informací, ale evidentně pilně pracuje na tom, aby bylo vše připraveno pro jeho oficiální představení, které by se mělo uskutečnit ještě letos. Příkladem toho je, že aplikace Good Lock již nyní zobrazuje Galaxy Ring jako možnost.

Jak si všiml uživatel sociální sítě Reddit, aplikace Good Lock již uvádí Galaxy Ring mezi zařízeními, u kterých můžete na widgetu zobrazit stav baterie. Je to užitečná funkce, která vám umožní kontrolovat stav baterie všech připojených zařízení.

Galaxy Ring ještě nebyl oficiálně představen, takže ho v tuto chvíli nikdo nemá. Samsung však evidentně provedl požadovanou aktualizaci Good Locku, aby poskytl podporu pro widgety, až bude Galaxy Ring (zřejmě) koncem letošního roku uveden na trh.

V současnosti o chytrém prstenu korejského giganta víme velmi málo. Podle dřívějších úniků bude velice lehký a bude se nabízet ve stříbrné, tmavě šedé a zlaté barvě a až 13 různých velikostech. Údajně bude schopen měřit a monitorovat srdeční tep a množství kyslíku v krvi, měřit teplotu a EKG a sledovat spánek. Všechna naměřená data by se měla synchronizovat s aplikací Samsung Health.

Je možné, že Samsung svůj první chytrý prsten oficiálně představí v létě v rámci druhého Galaxy Unpacked, jehož středobodem budou podle všeho nové skládací smartphony Galaxy Z Fold6 a Z Flip6.

Řadu Galaxy S24 nejvýhodněji koupíte zde

Dnes nejčtenější

.