Mind2Flo mění strukturu, Galgonkův management končí

čtvrtek, 1. února 2024, 18:35 Lidé, Reklama MediaGuru

Skupina Mind2Flo mění interní uspořádání. Značky skupiny Mindsquared a Flo upravují strukturu vedení, odchází management pod vedením Jana Galgonka.

Zdroj: Mind2Flo

Zdroj: Mind2Flo

Mediálně konzultační skupina Mind2Flo (M2F), za jejímž vznikem stojí investiční skupiny KKCG a Rockaway, mění interní strukturu vrcholového vedení.

Od 1. února Holding KKCG, 100% vlastník společnosti Mindsquared, přebírá kompletní řízení agentury pod vedením CEO Petry Pipkové a jejího manažerského týmu s cílem zefektivnit procesy v rámci holdingu KKCG. Stávající skupinové řízení tak v rámci group managementu Mind2Flo, včetně Jana Galgonka, končí k tomuto datu své angažmá v agentuře Mindsquared.

Podle neoficiálních informací MediaGuru.cz odchází z Mind2Flo devět lidí, kteří měli obdržet okamžité výpovědi. Důvodem má být nespokojenost majitele KKCG Karla Komárka. Top management Mind2Flo tvořili Jan Galgonek jako CEO a Lenka Aurerová jako COO.

Kompetence dosavadního managementu Mind2Flo přebírá vedení Mindsquared na čele s Petrou Pipkovou. „Mým cílem je vybudovat během krátké doby ze společnosti Mindsquared silnou a respektovanou mediální agenturu, ve které má prostor nejen efektivita finančního nákupu mediálních aktivit, ale i strategická část marketingového poradenství a rozvoj marketingových služeb pro naše stávající i nové klienty. Samozřejmostí je naše orientace na online prostředí. V této oblasti zůstáváme silným partnerem pro naše klienty, nechystáme žádné změny v naší strategii a pod vedením Katky Uhrové, jejího týmu a se zázemím skupiny KKCG budeme tuto část businessu rozvíjet. Nevylučujeme ani akviziční kroky v této oblasti,“ uvedla Petra Pipková, která nastoupila do funkce CEO Mindsquared v loňském roce.

Mindsquared nadále stoprocentně patří do portfolia KKCG a také majetková struktura společnosti Flo zůstává stejná. Značky a týmy budou pokračovat ve strategické byznysové spolupráci na současných, ale i nových klientech.

„V rámci Flo navazujeme na regionální expanzi, která je dlouhodobě naší prioritou. Rozšiřujeme portfolio projektů a strategických spoluprací na trzích jako jsou UK, CEE, DACH nebo v Austrálii. Na první polovinu roku máme naplánované i další strategické akvizice a plánujeme maximálně vytěžit z naší pozice klíčového partnera Salesforce ve zdejším regionu,“ říká Andrej Hájek, CEO Flo.

Konzultační skupina Mind2Flo vznikla v únoru roku 2022. Zaštítila agenturu Mindsquared stoprocentně vlastněnou investiční skupinou KKCG Karla Komárka a společnost Flo Group většinově vlastněnou společností Rockaway Capital Jakuba Havrlanta (51,29 %), Janem Galgonkem (31,71 %) a firmou JackRabbit Capital (17 %). V posledně jmenované má 45% podíl i CEO Flo Andrej Hájek.

Jan Galgonek je nadále akcionářem společnosti Flo a podle CEO Andreje Hájka se má i aktivně podílet na řízení společnosti.

Pro celou skupinu pracuje více než 190 lidí, z nichž asi 50 zaměstnává Mindsquared a 140 společnost Flo.

Mezi klíčové klienty Mindsquared patří značky ze skupin KKCG a PPF, společnost Betano a další.

Agentura Flo je konzultační agentura se zaměřením na zákaznickou zkušenost. Mezi její klienty patří Heineken, Foodora, Komerční banka, Česká spořitelna, Linet, Tradebyte a Domain Australia.

-mav-