Na střet největších hvězd 21. století nedošlo. Messiho tým schytal debakl, autor hattricku slavil jako Ronaldo

Na střet největších hvězd 21. století nedošlo. Messiho tým schytal debakl, autor hattricku slavil jako Ronaldo

Cristiano Ronaldo se nezotavil ze zranění a nenastoupil tak v přípravném utkání proti Interu Miami, za který hraje jeho dlouholetý rival v debatách o nejlepšího fotbalistu světa Lionel Messi. Trenér Al Nassru Luis Castro ve středu uvedl, že Ronaldovo lýtko ještě potřebuje čas na doléčení. Duel skončil debaklem pro Inter Miami, který prohrál 0:6. Na hřišti došlo i na strkanici. Padl i krásný gól, z vlastní poloviny se trefil do sítě Miami španělský hráč Aymeric Laporte.

"Cristiano je v poslední fázi uzdravování, než se připojí k týmu. Očekáváme, že to bude v příštích dnech. Utkání (proti Interu Miami) ale samozřejmě ještě vynechá," uvedl Castro na tiskové konferenci před zápasem v Rijádu.

Messi nastoupil až v 83. minutě za stavu 0:6, od té doby se už skóre nezměnilo a an-Nasr tak z duelu udělal exhibici. Duel byl ale v určitých fázích také pořádně vyhrocený, došlo i na strkanici hráčů. Fanoušky ale pobavul i nádherný gól. Z vlastní poloviny se trefil do sítě Miami Španěl  Aymeric Laporte.

Když pak Brazilec Anderson Talisca dovršil hattrick, předvedl fanouškům oslavu ve stylu CR7 a jistě potěšil absentujícího Ronalda.

Argentinec Messi a Portugalec Ronaldo se pravidelně utkávali během společného působení ve španělské lize, kde oblékali dresy největších rivalů Barcelony a Realu Madrid.

Simeone hledá více klidu do středy obrany. Loupit může na Ostrovech, ale i v kabině Valencie
BÍLÝ BALET TO BUDE MÍT U DAVIESE SLOŽITÉ. KANADSKÁ HVĚZDIČKA VYKAZUJE ZÁJEM SETRVAT V BAYERNU

Pravděpodobně největší fotbalové hvězdy 21. století se podělily o 13 vítězství v posledních 15 ročnících ankety Zlatý míč o nejlepšího hráče světa.

Inter Miami je v Saúdské Arábii v rámci předsezonního turné, během nějž má odehrát sedm zápasů v pěti zemích. Al Nassr FC kvůli Ronaldovu zranění odložil dva přípravné duely v Číně.