Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Jakea Paula čeká další zápas | foto: Twitter.comAntiyoutuber.cz

Jake Paul oznámil jméno svého dalšího soupeře. Přestaň zápasit s důchodci, vzkazují mu lidé

Jake Paul se utká s dalším boxerem, který už ale rozhodně není na vrcholu své kariéry. Jeho soupeř bude Ryan Bourland, který za posledních šest let zápasil pouze dvakrát. I když byl Paul v minulosti velmi uznávaný, nyní se na něj valí kritika ze všech stran. Podle spousty lidí totiž už nechce zápasit s profesionály a schválně si vybírá slabší a starší soupeře.
  13:54

Světoznámý youtuber Jake Paul oznámil, s kým se brzy utká v ringu. Jeho soupeřem bude Ryan Bourland, pětatřicetiletý boxer, který má na svém kontě sedmnáct výher a pouze dvě porážky. Nyní bude čelit talentovanému Paulovi, který si rozhodně svými výkony v předchozích zápasech vybudoval respekt. Poslední dobou se ale musí potýkat s obrovskou kritikou a vypadá to, že už ho lidé tolik neuznávají.

Bourland totiž už dva roky nezápasil a naskočit znovu do tempa pro něj jistě nebude ani trochu jednoduché. Předposlední zápas měl dokonce v roce 2018. I když má jistě více zkušeností než Paul, v zápasu jistě bude dravost na straně youtubera. Jejich střet je ale pro většinu lidí naprosto zbytečný a Paula za tento zápas kritizují. Bourland má sice daleko lepší skóre než Paul, ale youtuber má i tak daleko větší šanci vyhrát. Lidem se navíc nelíbí, že se Paul opět rozhodl zápasit se soupeři, kteří už nejsou v zápasení tolik aktivní a jsou proto pro Paula snadnou kořistí. „Jakeu, přestaň vyzývat důchodce. Zase zápasíš s někým, kdo už není ve formě. I můj děda vypadá lépe než Bourland. Prosím, neříkejte mi, že si Jake zase vybral nějakého zápasníka, který se snaží vydělat na stará kolena alespoň nějaké peníze navíc,“ reagují na oznámený zápas lidé na Instagramu.

Paul se k podobné kritice už v minulosti vyjádřil. Nepovažuje se prý za profesionálního boxera a neustále všem lidem připomínal, že je pouze youtuber, který zkouší box. Pokud by po celou dobu své boxerské kariéry opakoval toto tvrzení, nejspíš by neměl tolik kritiků. Jenže Paul se neustále domáhal zápasů s těmi nejlepšími boxery, protože tvrdil, že je schopný je porazit. Navíc se několikrát nechal slyšet, že se považuje za nejlepšího boxera na světě. Ano, podařilo se mu porazit několik soupeřů knockoutem, ale rozhodně se nedá říci, že by byl králem boxu. To Paulovi jistě došlo ve chvíli, kdy se mu v ringu postavil profesionální boxer Tommy Fury. Ten totiž rozhodně nepatří mezi nejlepší boxery na světě, ale rozhodně má spoustu zkušeností, které bohatě stačily na to, aby Paula naprosto převálcoval.

A právě na zápas s Furym se odkazuje mnoho lidí, kteří Paula kritizují za jeho další zápas. „Pořád mluvil o tom, jak chce zápasit s profesionálními boxery a když dostal naloženo od Furyho, tak zjistil, že to vlastně vůbec nechce. To proto se zase vrátil k nahánění si ega na důchodcích. Alespoň o sobě neříkej, že jsi nejlepší boxer, jsi akorát všem k smíchu,“ píšou lidé na Instagramu pod jeden z Paulových příspěvků. Paula přitom v minulosti lidé velmi uznávali za to, že se po hlavě pustil do zápasení po vzoru svého staršího bratra Logana. Mladému youtuberovi se dařilo porážet jednoho soupeře za druhým a přitom byl v boxu teprve začátečník. Jenže podle spousty lidí to youtuberovi velmi stouplo do hlavy a začal se chovat úplně jinak. Právě proto je nyní tolik kritizovaný, protože neustále tvrdí, že se nikoho nebojí a přitom vyzývá zápasníky, kteří už mají svá nejlepší léta za sebou.

Paul je ale přesvědčený o tom, že zápas s Bourlandem bude pro lidi zajímavý. Bourland je totiž opravdu dobrý boxer a to i navzdory tomu, že je už nějakou dobu mimo hru. Pokud by porazil Paula, možná by znovu dostal chuť věnovat se boxu naplno. Paul už navíc není neporažený, takže je šance, že Bourland může youtuberovi opět nepříjemně změnit skóre. Co se ale týče počtu fanoušků, má Paul výrazně navrch. Na Instagramu ho totiž sleduje bezmála 26 milionů lidí. Bourlanda nesledují ani dva tisíce lidí a nedostane se mu proto tolik masivní podpory, jakou bude Paul bezpochyby mít. Někteří lidé ale Paula nemohou vystát a budou proto nejspíš fandit jeho soupeřovi. „Bourland je naprosto neznámý, ale protože se ti pokusí rozbít hubu, rozhodně mu fandím,“ nechal se slyšet jeden z Paulových haterů na Instagramu. Oba boxeři se utkají 2. března v Portoriku a součástí galavečera budou také další velmi atraktivní zápasy. Největší pozornost ale jistě bude mít zápas Paul vs. Bourland.

Témata: Jake Paul