Černobílá Alex Mynářová: Stylová moderátorka rozčísla divadelní premiéru ultra trendy kalhotovým outfitem

Moderátorka Alex Mynářová (40) na divadelní premiéru dorazila sama a v ultra trendy širokých kalhotách
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Moderátorka Alex Mynářová si do divadla vyrazila v nepřehlédnutelném outfitu s trendy komponentem.Narozdíl od většiny ostatních dam zvolila moderátorka na premiéru model s kalhotami.Široký střih nohavic umocněný vysokým pasem a nápadným páskem zkombinovala s kontrastní saténovou blůzou. Tu ozdobil netradiční tvar výstřihu.Jednoduchou saténovou blůzu bez výrazných úprav najdete v nabídce Marks&Spencer za 999 Kč.+ 9 fotek+ 10 fotek

Moderátorka Alex Mynářová (40) podlehla žhavému trendu širokých kalhot. V aktuálním módním hitu dorazila na premiéru hry Trosečnice v pražském Divadle Radka Brzobohatého a večer si užila také s širokým úsměvem. 

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 02. 02. 2024 05:00

Brunetka s hladkým tmavým sestřihem typu bob sáhla po aktuálním střihu v kombinaci s jednoduchou saténovou blůzkou s volnějšími dlouhými rukávy v odstínu slonoviny. I tu ale zdobila znovuobjevená stylová novinka, netradiční rozhalenka s límečkem a výstřihem připomínajícím klíčovou dírku.

Detail, který podtrhl vysoký pas

Tmavým elegantním kalhotám s rozevlátými širokými nohavicemi nechyběl ultramódní vysoký pas umocněný páskem s nepřehlédnutelnou hranatou sponou v zlatavě perleťovém provedení. Moderátorka prostorné nohavice doladila střevíčky s výraznou špičkou ve stejném tónu, které umocnily délku nápadných kalhot.

Minimum detailů a dokonalá manikúra

S doplňky to dobře naladěná Alex Mynářová, kterou momentálně můžete slýchat v éteru jedné ze stanic Českého rozhlasu, příliš nepřeháněla. Vystačila s si minimalistickým koženým psaníčkem s tvarovaným překladem, zlatavými náušnicemi a stylovou manikúrou v temnějším odstínu červeného vína, která v současnosti patří k nejoblíbenějším barvám dokonale upravených nehtů.

Následujte inspirativní střih i v běžných outfitech

Výrazný trend spojený s širokým střihem kalhot stále dominuje nejen formálnějším modelům. Moderátorka sice využila jejich potenciál ve společnosti, podobný střih ale není problém jednoduše zakomponovat do méně formálního stylu. Sluší džínovině stejně jako splývavým materiálům a nově se opět nosí i v podobě manšestrových nebo kordových kousků.

Na kompletní outfit Alex Mynářové i inspiraci, kde sehnat podobné kousky, se můžete podívat v galerii pod článkem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články