Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Samsung v týdnu začal oficiálně prodávat svou řadu Galaxy S24. Jedná se o to nejlepší, co tento jihokorejský výrobce na poli klasických smartphonů dokáže. Učarovaly vás úžasně jasné displeje, nebo snad umělá inteligence Galaxy AI? Tak není nic jednoduššího, než si novinky koupit. Galaxy S24 Ultra totiž můžete mít už od 201Kč měsíčně.

Mobil Pohotovost vám nabízí ty nejlepší možnosti ke koupi všech tří modelů řady, tedy konkrétně Galaxy S24, S24+ i nejvybavenějšího Galaxy S24 Ultra. Tento vrcholný smartphone navíc můžete mít už od 201 Kč měsíčně po dobu 26 měsíců. Je toho ale mnohem více. Čím víc koupíte, tím větší slevu získáte. Za dva produkty dostanete 5% slevu, za tři už je sleva 10 %. K tomu všemu je zde tříletá záruka, splátky bez navýšení nebo 7% sleva pro studenty s ISIC kartou.

Řada Galaxy S24 boduje na všech frontách. Jedná se totiž o nejuniverzálnější smartphony s Androidem, který se navíc Samsung zavázal v těchto modelech aktualizovat po dalších 7 let. U Samsungu navíc máme tu jistotu, že vrcholné modely řady Galaxy S vydává jen jednou do roka, takže až do příštího ledna se budete moci chlubit skutečně tím nejlepším, co můžete mít.

Řadu Galaxy S24 koupíte nejvýhodněji zde

Dnes nejčtenější

.