Zavřít reklamu

Před pár dny do éteru pronikla nová powerbanka Samsungu s pravděpodobnou kapacitou 20 000 mAh a nabíjecím výkonem 45 W. Nyní unikla další, která by tentokrát měla nabídnout nižší kapacitu i pomalejší nabíjení, avšak s podporou bezdrátového nabíjení.

Známý leaker a technologický novinář Roland Quandt na sociální síti X zveřejnil obrázky chystané 10 000mAh powerbanky Samsungu, která má modelové číslo EB-U2510. Powerbanka disponuje dvěma USB-C porty a indikátorem úrovně nabití (se čtyřmi LED diodami). Může nabídnout výkon až 25 W při použití jednoho USB-C portu, při použití obou dosahuje maximální výkon 20 W (10 + 10 W). Má také bezdrátovou nabíjecí podložku, která nabízí výkon 7,5 W. To je dost na to, aby byla schopna nabít chytré hodinky Galaxy Watch.

Powerbanka umožňuje nabíjet až tři zařízení najednou, v takovémto případě však bude nabíjecí výkon omezen na 7,5 W z USB-C portů i bezdrátové podložky. Zdá se, že se bude nabízet v oblíbené barvě Samsungu u příslušenství, kterou je béžová. Byla uvedena na webových stránkách prodejce v Německu a její cena činí 32,99 eur (asi 820 Kč). Dodávat se bude s 20 cm dlouhým nabíjecím kabelem s koncovkami USB-C.

Samsung by mohl novou powerbanku uvést do prodeje již velmi brzy. S ohledem na minulost je pravděpodobné, že bude dostupná i u nás.

Ty nejlepší powerbanky koupíte zde

Dnes nejčtenější

.